Kisalföld logö

2016. 12. 03. szombat - Ferenc, Olívia -4°C | 4°C

Csövit, a híres győri aligátorteknőst pizzéria fogadta örökbe - videó

Minden eladott Aligátorteknős pizzájuk után 50 Ft-tal támogatják az állatot egy éven keresztül.

Az adyvárosi Tópart Pizzéria a közelmúltban megkereste a győri állatkertet, és egy olyan ötlettel vetett fel, hogy mindamellett, hogy örökbe fogadná Csövit, az aligátor teknőst, - akit tavaly első örökbefogadói, a kormányhivatal munkatársai neveztek el - , további támogatással is szeretné segíteni ezt az állatot.Vereckei László tulajdonos elmondta, szeretik az állatokat, és csodálják, milyen fejlődésen megy keresztül az állatkert. Éppen ezért választották az örökbefogadást, mint támogatási formát. Egy kisebb tanácskozás után eldöntötték, hogy Csövit, a hányadtatott sorsú aligátor teknőst választják, hiszen a pizzériától nem messze került elő, tavaly nyár elején.

Csövit, a híres győri aligátorteknőst pizzéria fogadta örökbe
Első körben 30.000 Ft-tal támogatják az állatot, ám azt is felajánlották, hogy minden eladott Aligátorteknős pizzájuk után 50 Ft-tal támogatják még az állatot egy éven keresztül. Ezen kívül elhelyeznek az üzletben egy gyűjtő ládát, amibe bárki bedobhatja azt az összeget, amivel támogatná Csövit, az aligátor teknőst.

Az örökbefogadás egy virtuális dolog, így a teknős természetesen az állatkertben marad, akár többen is örökbe fogadhatják, és továbbra is látható Kiskút ligeten, az állatkertben, a csimpánzházban.

A nevelőszülők adományaiból az állatok takarmányozását, egészségmegőrzését támogatjuk!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több száz résztvevő a tematikus Hild napon

A győri Hild József Építőipari Szakközépiskola szervezésében megvalósuló Hild-Nap konferencia évek óta várja az érdeklődőket. Tovább olvasom