Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Csőtörés a Fehérvári úton, dugó várható

Útátfúrás közben sérült meg az iparivíz vezeték Győrben a Fehérvári úton, a Zombor utca kereszteződésénél. November 11-től néhány napon át útszűkületre számítsanak a Fehérvári úton a Mészáros Lőrinc utcai és a Körkemence utcai csomópontok közt.


A kábel fektető cég fúróberendezése szerdán délután találta telibe a 300mm átmérőjű azbesztcement iparivíz vezetékünket - tudta meg a kisalfold.hu a Pannon-Víz Zrt. ügyeletes művezetőjétől. Oross Sándor elmondta, hogy a cső teljes keresztmetszetben szétroppant, közel 200 m3 iparivíz folyt el. A meghibásodott vezetéket gyorsan sikerült kiszakaszolni, de így iparivíz nélkül marad néhány nagyfogyasztónk: a házgyár, a hőszolgáltató és két autómosó. A meghibásodás az ivóvíz ellátó rendszert nem érinti.

- A javítást a csütörtök délelőtti órákban végezzük, kellő forgalomtechnikai előkészítés után. így a Fehérvári úton a Graboplast környékén félsáv lezárásra, útszűkületre és torlódásra számítsanak a közlekedők - mondta Oross Sándor.A vezeték javításával előreláthatólag csütörtök dél körül végeznek a szerelők és átadják a terület az útépítőknek, akik további 1-2 nap alatt helyreállítják a helyszínt. A meghibásodást okozó kábelfektető cég a csőtörés javítás, az út helyreállítás és az elfolyt víz költségét is megtéríti.

Olvasónk, Csaba fotója.
Olvasónk, Csaba fotója.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A győri ökoiskolások együtt meséltek Karafiáth Orsolyával

A győri Kölcsey-iskolában a környezetvédelem jegyében fát ültettek és közös mesét ˝szőttek˝ a… Tovább olvasom