Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Csőcserék a belvárosban

Győr - Március 16-tól 24-ig lezárják a forgalom elől a Teleki utca egyirányú szakaszát. A lezárt területen – kapcsolódva a Széchenyi téri munkákhoz –, a Rákóczi utcai csomópontban cserélik ki a víz- és csatornavezetékeket.
Kihasználva az útlezárást, a Teleki utcában néhány régebbi vízbekötést is kicserélnek a Pannon-Víz zrt. szakemberei. A Széchenyi téren az utcai csatorna cseréje befejeződött, már csak néhány esővízlefolyót kell rákötni az új vezetékekre.

A Kazinczy utcában február 27-én elkezdődött a közművezetékek felújítása, a Széchenyi tér és a Baross út közötti szakaszon. A balesetveszély miatt korláttal lezárták a területet. A fogyasztók ideiglenes vízvezetékről kapják a vizet, a szolgáltatás folyamatos marad. Az új vízvezeték nemrég készült el, jelenleg a nyomáspróba zajlik, ezután a fertőtlenítés következik.

A szennyvízcsatorna cseréje március második felében kezdődik. A szakembereknek és a gépeknek rendkívül szűk helyen, ötméteres mélységben kell majd dolgozniuk. Az építkezés felvonulási területe a Bécsi kapu tér, ideiglenesen itt tárolják a gépeket, anyagokat. Ezt követően az építők a Bécsi kapu tér felé haladnak, a Baross út és a Bécsi kapu tér közötti szakaszt újítják fel. A Pannon-Víz zrt. a munkálatok kapcsán kéri a belvárosban lakók, ott közlekedők, valamint az ott működő üzletek bérlőinek, tulajdonosainak türelmét és megértését a felmerülő kellemetlenségek miatt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jubileumi, exkluzív dalest

Ákos, az énekes, zeneszerző, szövegíró, költő, alkalmi színész és kliprendező tavaly töltötte be… Tovább olvasom