Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Csinos rózsaszín topban lopott telefont egy nő Győrben - fotó - Felismeri?

Csinos rózsaszín topban lopott telefont egy nő Győrben - fotó - Felismeri?
Fehér szemüveget viselt a tolvaj a győri szállodában.
A Győri Rendőrkapitányság nyomozást folytat lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt. A nyomozás adatai alapján ismeretlen személy június 20-án 15 óra körül egy győri szálloda recepciós pultjáról eltulajdonította a sértett őrizetlenül hagyott mobiltelefonját és navigációs készülékét - közölte a rendőrség az eset részleteit csütörtökön,

A rendelkezésre álló felvételek és a sértett által jegyzőkönyvben elmondottak alapján a lopást egy 25-30 év körüli nő követte el, aki fehér keretes szemüveget viselt és sötét színű haját, kontyban összekötve viselte. Az ismeretlen nő az elkövetéskor fehér sportcipőt, kék színű farmernadrágot valamint rózsaszín ujjatlan felsőt viselt.

A feltételezett elkövetőkről kamerafelvétel áll a rendőrség rendelkezésére.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szigetelőanyagok elszórva a ház körül Győrben

Miután eltűnt a szemét egy része, kezdjük látni a minőségi problémákat is. Tovább olvasom