Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 22°C Még több cikk.

Csillag születik: Bence beénekelte magát a döntőbe

A Csillag Születik műsorban újabb megyei versenyzők léptek fel: Bencének sikerült, Fecónak nem a döntőbe jutás.


21 óra 46 perc - Bence a döntőben is felléphet

A szavazást lezárták: a tíz produkcióból csak négy juthatott tovább, hogy bizonyítson a legjobb 12 között.

Elsőként a Bad Boys örülhetett, hisz ők kapták a legtöbb szavazatot. A szombat este második továbbjutója az éjjeli őrként dolgozó, de csodálatos hangú Tabáni István.

Harmadikként a Kutyakölyök biztosította döntős helyezését, és már csak egy hely volt kiadó!

Az izgalmak fokozódtak, s végül Brasch Bence nevét mondták ki, ami azt jelenti, hogy a mosonmagyaróvári fiatalember bejutott a Csillag Születik legjobb 12 előadója közé. Gratulálunk hozzá!

21 óra 23 perc - Felemelő rúdtánc, Queen, Máté Péter no meg a Rossz fiúk

Már csak három fellépő maradt: először a rúdtáncos hölgy lépett a színpadra, Kollár Betty, aki tapasztalatait ugyan külföldön gyűjtötte, de most itthon szeretne bizonyítani. Felemelő rúdtánc bemutatóját nagyon dicsérte a zsűri, majd nagy meglepetésre 31 ponttal díjazta.

Ezzel a pontokat nézve, átvette a vezetést! Utolsó előttiként Tabáni István következett, aki a válogató folyamán egy Queen számmal nyerte meg a közönséget és a zsűrit.

Ma egy Máté Péter számmal rukkolt elő, melyet a közönség hosszan tartó vastapssal jutalmazott. A zsűri is jókat mondott, majd István 34 ponttal magasan az első helyre ugrott Oroszlán Szonjáék pontjai alapján.

Utolsóként a Bad Boys című formációt pontozta a zsűri, méghozzá 32
ponttal.

21 óra 08 perc - A Csókkirálytól kezdve a Mamáig

Rövid szünet után a várpalotai táncos kisgyermekek következtek. Fenyő Miklós örök slágerét a Csókkirályt adták elő táncos verzióban, melyet a közönség sikollyal és tapssal viszonzott.

A zsűrinek nem nagyon tetszett, még Oroszlán Szonja is panaszkodott a
csapatra, mivel szerinte nem voltak összeszedettek. 19 pontot kaptak az előadásra.

A gyerekek után Sebestyén Kátya lépett a színpadra. A Zanzibár dalra végül 28 pontot kapott. Őt követte a színpadon Hrisafis Gábor. Vicces és izgalmas előadásával hamar megnyerte a közönséget, még Stohl András-t is felkapta, és egyensúlyozott vele. Előadása 17 pontot ért.

A szünet előtt a Kávészünet is a színpadra lépett, és József Attila Mama
című versét adták elő megzenésített formában. A zsűri véleményei megint megoszlottak, végül 21 pontot adtak az előadásra!

20 óra 17 perc - Bence 26, Galambos Fecó 24 pontot kapott a zsűritől 

A műsor első fellépője a "Kutyakölykök" névre hallgató zalaegerszegi csapat volt, akik a hagyományőrző néptáncukat egy izgalmas "futballmeccsen" bizonyították.

Produkciójukra 29 pontot adott a zsűri. Másodikként a mosonmagyaróvári Brasch Bence lépett a színpadra. Az  első hangok után a közönség már tapsviharban tört ki, s a szám végéig tapssal kísérték Bence csodálatos hangját.


Bence még az előselejtezők egyikében.


Hernádi Juditnak igen, de Fáy Miklósnak, és Oroszlán Szonjának
nem tetszett túlságosan a dal. Szirtes Tamás aztán Bence mellé állt, és azt mondta: látja Bencében a musicalhőst!

A négy zsűritag végül 26 ponttal díjazta a fiatalember szereplését! A mosonmagyaróvári énekes után Galambos Fecó bűvész következett, aki ismét egy lélegzetelállító műsorral lepte meg a közönséget.

A piros ruhában lévő asszisztensét egy dobozba zárta, akit aztán ismét lehetetlen helyzetbe hozott! Végül az eltüntetett nő, fekete ruhában jött ki a dobozból.


Így nyomja a kopasz bűvész!


A zsűrinek tetszett, sokszor tátott szájjal figyelték az előadást. A produkció végül mindössze 24 pontot hozott a győri születésű bűvésznek.

Kisalfold.hu ELŐZETES

A múlt héten örülhettek a megyei nézők, hisz a soproni Strokes csapat a nézők szavazatai alapján első helyen jutott tovább a legjobb 12 produkció közé. A fiúk azóta pihenhetnek, és készülhetnek a legújabb fellépésükre.

A ma esti vetélkedőben két megyénkhez köthető szereplő is fellép, Brasch Bence énekelni fog, Galambos Fecó pedig ismét izgalmas bűvész mutatvánnyal készül. Ám egyikük felkészülése sem volt zökkenőmentes; a mosonmagyaróvári fiú beteg volt a héten, Fecó pedig pénteken is fellép szeretett közönségének.

Bence bízik a rajongókban

Brasch Bence ismét énektudásával próbálja bizonyítani tehetségét a nézőknek, ám felkészülés csöppet sem volt egyszerű.

Brasch Bence
Brasch Bence


- A héten sajnos beteg voltam, ezért nyomtan az ágyat egész héten, ki kellett feküdnöm a betegséget, de remélem,minden rendben lesz, és azt tudom nyújtani, amit szeretnék. Tudom a számom, amit előadok, nem vagyok izgulós, de várom már az élő adást - fogalmazott Bence, aki hozzátette: örömmel látta a múlt héten a soproni Strokes nevű csapat meggyőző továbbjutását.

- Nagyon megérdemelték a fiúk, nagyon jó az előadásmódjuk, és új dolgot mutatnak a nézőknek. Ismertem már őket, mert léptek már fel Mosonmagyaróváron, akkor nem csak csövekkel, hanem számos egyéb eszközzel zenéltek. Reméljük, a legjobbak között majd elővesznek pár új "hangszert" is - mondta el Bence.

- Nem félek attól, hogy nincs nagy rajongótáborom, bár mostanra már internetes rajongói oldalt is csináltak nekem, nem beszélve a sok ezer levélről, amit tőlük kapok. Itt már csak ez számít: megnyerni a közönséget, nem számít hogyan pontoz a zsűri, hisz első, és a második helyről is ki lehet esni - fogalmazott Bence, aki nagyon várja már a szombat esti élő adást.

Újabb izgalmas bűvész trükk

Galambos Fecó a válogató folyamán egy nagyon veszélyes, és izgalmas bűvészmutatvánnyal kápráztatta el a zsűrit és a közönséget egyaránt. A szombat esti adásban ismételten egy veszélyes produkcióval készül a győri születésű bűvész.

A felkészülés számára sem volt egyszerű, ugyanis pénteken egy másik előadása is volt. Emellett pedig a sok kellékkel való munka is hátrány lehet a versenyen.

- Péntek este még lesz egy fellépésünk, így elég rohanós lesz a tempó, de mi ezt szeretjük, legalább nem kell ölbe tett kézzel várni az előadásra.

Nem félünk az élő adástól sem, 20 év alatt megtanultam, milyen az emberek és kamerák előtt bizonyítani - fogalmazott a bűvész, aki ugyan nem árulta el, hogy a szombat esti adásban, milyen eszközt fog használni a varázslathoz.

- Követjük a vonalat, amit múltkor adtunk elő, az a produkció is a gyilkolós bűvész típusához tartozott. Természetesen azért más lesz, de reméljük, hogy minden sikerülni fog. Most már csak a nézők szavazata számít, de remélem tudunk olyat nyújtani, ami tetszik majd a nézőknek.

A zsűrit szerintem mindenképpen illik megfogni, véleményükkel
nagyban befolyásolhatják a nézőket - mondta el Fecó.

Tehát ma este ismét itt a lehetőség, két megyénkhez köthető "kiscsillag" is a legjobb 12 produkció közé kerülhet.

Olvasóink írták

  • 2. Jocc55 2009. november 08. 22:12
    „Gratulálok a Bencének! :)”
  • 1. rivotril2mg 2009. november 08. 21:39
    „ilyet lájvba oda tenni...nemsemmi...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Nemzeti Munkáspárt a rendőrök jelenlétében tüntetett Győrben

Vörös pestisként emlegette a szónok Marx és Engels tanait a Nemzeti Munkáspárt demonstrációján.… Tovább olvasom