Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Cserbenhagyókat keres a rendőrség

Ikrény felől Rábapatona irányába közlekedett egy ismeretlen őszes hajú gépjárművezető – feltehetően osztrák jelzésű, világosszürke – Ford Sierra személygépkocsival szeptember 27-én délelőtt fél tízkor a 85-ös számú főúton.
Egy vele azonos irányba haladó tehergépkocsit utolérve annak előzésébe kezdett, de nem vette figyelembe, hogy őt már előzi egy mögötte haladó autó. Az előzést végző személygépkocsi vezetője, hogy az ütközést elkerülje, fékezett, a járművet balra kormányozta, ami miatt a bal oldali útpadkára hajtott, majd az árokba sodródott. A gépkocsit vezető férfi súlyosan megsérült.

A Ford a helyszínről lassítás és megállás nélkül elhajtott.
Ismeretlen gépjárművezető az MD-YA-35 rendszámú, ezüstszínű Citroënjével augusztus 19-én 17 órakor Győr belterületén, az Interspar parkolójában, a Baumax felé vezető szakaszon tolatott. Eközben elütötte a parkolóhelyen várakozó hölgyet, aki a tolató és egy álló személygépkocsi közé szorult, s 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A gépkocsi vezetője, egy 45–50 év körüli, középmagas, szikár testalkatú, őszes hajú, kecskeszakállas és szemüveges, magyarul jól beszélő férfi a balesetet követően kiszállt az autóból, de hiába kérték, adatai hátrahagyása nélkül a helyszínről távozott.

A rendőrség kéri az ismeretlen járművezetők jelentkezését, illetve azoknak a bejelentéseit is várják, akik a baleseteket látták. A bejelentéseket a Győri Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályán az 520-092, 520-094-es telefonszámon várják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még mindig örökségre várva

A Pannonhalmi Főapátság továbbra is várja örökségét, a több száz millió forintot érő oroszvári… Tovább olvasom