Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 2°C | 8°C Még több cikk.

Cserbenhagyók ámokfutásai

Két baleset helyszínéről is segítségnyújtás nélkül távoztak a vétkes járművek vezetői. Az egyik cserbenhagyót már elfogta a rendőrség, a másikat – aki akár tömegbalesetet is okozhatott volna – még keresik a nyomozók.
Máskor gyalogosok tömege áll azon a helyen, ahová egy Renault repült fel hétfőn este a Tihanyi Árpád út és az Ifjúság körút kereszteződésében. A balesetet egy ismeretlen rendszámú és típusú, fehér színű gépkocsi okozta, amelynek vezetője az Ifjúság körútról balra kanyarodott rá – villogó sárga jelzés mellett – a stoptáblával védett útra, majd az ütközés után megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a Jereváni utca felé.

Egy kislány megsérült

Az ütközés erejét mutatja, hogy a vétkes jármű egy Renault-t egy másik, forgalmi ok miatt álló Daewoo-nak lökött, amiről levágódva többször megpördült tengelye körül és a járdán landolva kidöntött egy „Megállni tilos!" táblát. Végül farral a 83-as számú lépcsőház aljában lévő üzlet ajtajában kötött ki, tokjából kibillentve azt. A balesetben egy 8 éves kislány sérült meg a fején – szerencsére könnyebben –, amikor a kidöntött tábla rádőlt.

A rendőrség várja a fehér színű gépkocsi vezetőjének jelentkezését, illetve azokét, akik a balesetet látták. A bejelentések a 96/520-092- es telefonszámon tehetők meg. Egyben kérik annak az 50– 55 év közötti, barna, vállig érő, hullámos hajú, kockás esernyőt magánál tartó hölgynek a jelentkezését, aki a történteket látta, de a rendőrök kiérkezését már nem várta meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kevesebb volt a potyavízfogyasztó

A folyamatos ellenőrzéseknek, a tűzcsapok leplombá- lásának és a locsolóvízmérők száma növelésének… Tovább olvasom