Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

Cséfalvay Zoltán Nyúlon: cél a munkahelyteremtés

Az április 6-i országgyűlési választás tétje, hogy folytatódjon az a lendület, amely az utóbbi időben már látszik az országban és a gazdaságban – erről beszélt Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára (Fidesz–KDNP) Nyúlon térségbeli polgármesterek és vállalkozók körében csütörtökön este.

Hozzátette: egy esetleges ellenzéki győzelem után a fejlődés éppúgy megakadna, mint ahogy az 2002-ben egyszer már megtörtént. Az államtitkár egyértelmű sikertörténetnek nevezte azt, ami Győr-Moson-Sopron megye gazdaságával történt az elmúlt esztendőkben.

Kara Ákos országgyűlési képviselő (Fidesz–KDNP) a Kisalföldnek elmondta: újraválasztása esetén továbbra is a munkahelyteremtést és a munkahelymegőrzést állítaná a fókuszba.

"A térségbeli települések fejlődéséért szeretnék dolgozni, ugyanúgy a polgármesterekkel közösen, mint eddig" – jelentette ki.

A képviselő hangsúlyozta: kiemelt figyelmet fordítana a panelprogramra, amelynek mostani üteme Győrben mintegy 1300 lakást érint. Megjegyezte azt is, hogy folytatni kívánja a megkezdett vidékfejlesztési munkát.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alzheimer-kór: segítő kávézók

A bőnyi orvos klubok szervezésébe kezd francia példa szerint. Tovább olvasom