Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Csarnokavatás a győri ipari parkban

A magyar tulajdonú Auto-Szoft Kft. csütörtökön felavatta 740 négyzetméteres, modern telephelyét a Győri Ipari Parkban.

A jövőnek szóló beruházásként egyelőre még nem gépek, hanem meghívott vendégek és munkatársak töltötték meg a Győri Ipari Park legújabb létesítményét, a magyar tulajdonú Auto-Szoft Automatizálási és Gépgyártó Kft. új, 740 négyzetméteres telephelyét és üzemcsarnokát.

Az avatási ünnepségen Papp Béla ügyvezető foglalta össze (Szemerei Attila társügyvezető nevében is) a 2006-ban alapított cég történetét.

A vállalkozást tizenöt éves szakmai tapasztalattal hozták létre ipari termelő berendezések, egyedi gépek tervezésére, gyártására, programozására és szervizelésére. Az első év 50 milliós árbevételét 2011-re megtízszerezte a ma már 11 főt foglalkoztató társaság.

Szerencsésnek mondhatják magukat abból a szempontból, hogy tevékenységük legnagyobb részét a kezdetektől a győri Audi Hungaria Motor Kft. szereldéjében és különböző megmunkálási területein folytathatják.

A sikerhez céltudatosan megtett út vezetett, olyan munkatársakkal, akik a világcég által támasztott legmagasabb követelményeknek is megfelelnek, és most nagy segítséget jelentett számukra az Új Széchenyi Terv révén elnyert támogatás.

Győr nevében Simon Róbert Balázsalpolgármester üdvözölte az energikus cég új terveit, a megyei önkormányzat nevében Szakács Imre elnök méltatta a régió elismert gazdasági erejét, melyhez ma már nemcsak a nagy és közepes, de az erősödő magyar kisvállalkozások is hozzájárulnak.

A 109 milliós beruházás a Nyugat-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség ötven százalékos támogatásával épült meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Közlekedj tudatosan!˝ - varázsbusz indul Győrben

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a Környezet és Energia Operatív Program keretén belül pályázatot nyújtott be "Közlekedj tudatosan! – Fenntartható közlekedést ösztönző szemléletformáló kampány Győrben" címmel. Tovább olvasom