Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Csalók Győr belvárosában: a Pannon-Víz munkatársainak adják ki magukat

A csalók az elmaradt vízdíjat akarják beszedni, s még Pannon-Víz logóval ellátott fénymásolt levelet is hoznak magukkal.

"Pénteken több telefonos bejelentés érkezett Győr belvárosából, hogy ismeretlenek vízmintavétel ürügyén próbáltak meg lakásokba bejutni.

Volt, ahol azt mondták, hogy az elmaradt vízdíjat akarják beszedni, még Pannon-Víz logóval ellátott fénymásolt levelet is hoztak magukkal. Máshol pedig vízminőség-vizsgálatra hivatkozva próbáltak bejutni.

A Pannon-Víz Zrt. arra hívja fel a figyelmet, hogy munkatársaik mindig arcképes és sorszámozott igazolvánnyal igazolják magukat. A vízmérőcsere vagy mérőleolvasás időpontjáról előzetesen értesítik a lakókat.

A vízmű szakemberei általában csak fogyasztói panasz esetén, hívásra mennek ki a vízminőség ellenőrzésére, és ekkor is mindig a hibát bejelentő személlyel tartják a kapcsolatot.

Természetesen, egy arcképes igazolvány is könnyen hamisítható, ezért a Pannon- Víz Zrt. azt kéri, hogyha valaki bizonytalan abban, hogy a vízművek munkatársai próbálnak-e bejutni hozzá, hívja a Vízmű 06/96 522 600-as telefonszámát" - olvasható a Pannon-Víz Zrt. honlapján.

A Pannon-Víz Zrt. igazi vízóra leolvasóit ide kattintva tekinthetik meg!

Olvasóink írták

 • 4. acsali 2012. március 11. 09:15
  „Ezek a leolvasók génjeikben hordozzák a napsugarat.”
 • 3. pemozsu 2012. március 10. 23:32
  „mire bemegy szegény kis Öreg a szemüvegéért, hogy megnézze eredeti e a levél, már rég kirámolják mellette beosonva a lakását :-((((
  szemét tróger csaló banda!”
 • 2. gonzo 2012. március 10. 19:50
  „Manka,de most komolyan,akik megveszik a bioágybetétet a termékbemutatón 300ezerért,meg elhiszik hogy Uri Geller elindítja tévén keresztül a tíz éve elromlott órájukat,meg a tévés jós elregéli nekik a hátralevő életüket-hónapokra lebontva azok beeszik az álvízműveseket is.
  És ezt pontosan tudják ezek a trágyalé emberek is.
  Rányomulnak az öregekre-a te és az én nagyszüleimre.Minimum 3szoros szorzóval díjaznám a büntetésnél az idősek kárára történő csalásokat,rablásokat stb.Bár úgy tudom a magatehetetlen áldozat súlyosbító körülmény,de magának a kornak is szorzóként kellene megjelenni a büntetéseknél.”
 • 1. Mankapunka 2012. március 10. 14:54
  „" Pannon-Víz logóval ellátott fénymásolt levelet is hoztak magukkal"

  Elég nagy béna az,aki egy fénymásolt levélnek bedől. Ilyet 5 perc alatt lehet csinálni. Józan paraszti ésszel aki gondolkodi,az rájöhet,hogy csak eredit papírra nyelünk le pénzt.

  Manapság amúgy sincs a cégeknek pofája tartozást céges munkatársakkal behajtatni,egyszerűbb hivatalos levelek alapján.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tóth Brigitta huszonnyolc társát utasította maga mögé

Csornai diáklány nyerte meg a nyolcadik Országos Középiskolai Rendészeti Tanulmányi Verseny egyéni… Tovább olvasom