Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Család- és iskolabarát múzeumi csali

Összefoglaló füzet jelent meg a győri Városi Művészeti Múzeum gazdag kínálatából, amelynek filozófiája, hogy minél több családot és iskolai közösséget csábítsanak az intézménybe, – legyen az kiállítás, játék, közös alkotómunka.

A gyermek- és vendégbarát múzeum – uniós támogatással – sokféle ingyenes programot kínál az év hátralévő részében. Pintérné Gergics Ágnes, a vendégbarát Városi Művészeti Múzeum igazgatóhelyettese elmondta, minden korosztály számára vonzóvá szeretnék tenni a programokat, s azokat is várják, akik eddig anyagiak híján vagy egyéb ok miatt eddig nem jártak rendszeresen ide. A múzeumpedagógia lehetőségével, a tájékoztató füzettel emígy új tanévet nyitottak a Városi Művészeti Múzeumban is, – cél, hogy a családok és az iskolai csoportok számára is szerethetővé, vonzóvá tegyék az intézményt. A gyermekmúzeum programjairól ezekben a napokban érkezik meg az óvodákba és az iskolákba a tájékoztató, s remények szerint mind többen kapcsolódnak be az „Én a robot" kiállítás többhetes tematikájába, amely játszva tanít, s egyben tanítva szórakoztat.


Grászli Bernadett igazgató és helyettese Pintérné Gergics Ágnes múzeumpedagógus a napokban elkészült színes kiadvánnyal.
Grászli Bernadett igazgató és helyettese Pintérné Gergics Ágnes múzeumpedagógus a napokban elkészült színes kiadvánnyal.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felújítás miatt lezárják a szabadhegyi vasúti átjárót

A 82-es főúton teljes útzár lesz péntek este 9 órától szombat hajnali 4 óráig a szabadhegyi vasúti… Tovább olvasom