Kisalföld logö

2017. 08. 23. szerda - Bence 14°C | 22°C Még több cikk.

Csajok és a pornó – Te nézel szexfilmet?

A csajoknál – bátran állíthatjuk –, hogy tabu téma a pornó, de van az úgy, hogy egy jóbaráti társaságban mégiscsak felmerül ez a kérdés. Rögtönzött kutatásunkból kiderült: sok lány néz pornót, holott a köztudatban ez a pasik privilégiuma.
Alapvetően két tipikus reakció létezik. Az egyik, amikor a beszélgetőpartner azonnal heves tiltakozásba kezd, kerülve még a gyanúját is, hogy a téma bárhogyan is kapcsolatba hozható lenne vele.A másik eset, amikor a nő igyekszik lazán kezelni a kérdést, egyértelműen nem tagadja, hogy látott már ilyen filmet, netán vonzódik is a műfajhoz, de az egy-kétszavas, rövid válaszokon túl akkor sem ereszt meg többet, ha netán partnerével – vagy nélküle – rendszeresen néz is ilyen filmeket.

(Biztosan létezik harmadik reakció is, amikor kiderül: a beszélgetőpartner a pornóból él, ám abban az esetben minden okfejtés teljesen felesleges.)

Olvasóink írták

29 hozzászólás
12
 • 29. Simike 2008. november 27. 03:39
  „A lányok is rosszak, csak ők nem verik ezt nagy dobra!”
 • 28. Szexofon 2008. november 24. 11:34
  „Sárközy is megmondta ?
  hűha ! és akkor mi van ?
  Semmi !

  Úgy teszel, mintha azelőtt, 100 vagy 200 évvel ezelőtt rendben mentek volna a dolgok és minden szép meg jó lett volna. Holott csak annyi ebből az igazság, hog yazelőtt ezekről a problémákról nem lehetett beszélni, a szőnyeg alá söpörték őket. És amiről nem tudsz az nincs is.

  Európa nem obszcén lett, hanem kevésbé képmutató. Ezek a problémák mindig is megvoltak, csak nem lehetett róluk beszélni. Ez a kereszténység kultúrálisan ránkerőltetett prüdériája volt, ami alól az iszlám méág nem szabadult fel.

  Vannak akik a szabadsággal nem tudnak mit kezdeni, zavarbaejti őket.

  Ők azok, akik visszasírják a "nem obszcén" időket amikor az efféle "szabadosságot" tűzzel vassal írtották. (néha szó szerint)”
 • 27. pancser 2008. november 21. 17:59
  „Ez így van Sarkozyt illetően. Ettől még, mondhat dolgokat, amelyek igazak. Csisztu letagadta a videót, de bunkó volt aki közzétette. Továbbra is azt tartom, hogy a pornó súlyosan károsítja a férfi-női párkapcsolatokat, a kialakulásától a befejezéséig. Számomra olyan mint a káromkodás, az ocsmány beszéd. Legsúlyosabb, hogy a férfiak férfiasságára nézve is káros. Ami az iszlámot illeti meg a csadort, tetszik nem teszik, jönnek fel erősen, pedig ott tilos a pornó. Hogy is van ez akkor? Európa obszcén lett, a testi élvezetekbe merül, férfi férfival, nő nővel, s...be k...s meg ki tudja hányféle ötlet. A jövő azé a ki szaporodik, továbbá életének vannak szabályai. Aki meg nem, kihal mint a mammutok! Ha így folytatódik 100 év és az is csadort hord aki nem akar!”
 • 26. PrettyWoman 2008. november 21. 17:01
  „Csak csendben, halkan jegyezem meg, hogy Sarkozy elnök úr nem annyira kompetens a témában. Tekintettel jelenlegi feleségére....
  Ja, és akkor még a múltbéli kilengéseiről nem beszéltünk. Erkölcsi példaképnek nem nevezném, akkor meg nem is lehet tőle a (lesújtó) véleményt elfogadni e témában.
  Pusszantás mindenkinek. Aki akar, nézzen pornót, aki nem akar, ne nézzen. Szabadság van elvtársak. (Én személy szerint az őszinte erotikára szavazok, mint pl. Csisztu Zsuzsi homepornó videója).”
 • 25. pancser 2008. november 21. 15:24
  „24! Ne pörögj, mert felesleges! Sarkozy francia elnök is mondott hasonlót szerinte, hogy ilyen kupleráj van az emberi viszonyokban, arról az un. nevezett hippi generáció nagyban tehet, a 60-as évekbetől terjed a pornó szabadon. Olvass néhány statisztikát, láthatod, hogy a válások száma erősen nőtt, Divat a szingliség, vagy kényszer. A hűség, a fogadalom nem ér semmit, gyerekek nem tudják mi az, hogy kerek család. A férfiak termékenyítő képessége a nyugati országokban csökken, de az impotensek száma nő. Folytathatnám. Ha Te szabadosan élsz a Te dolgod, de csak addig, míg más embereket emberi mivoltukban meg nem gyalázol, gyermekedet el nem hagyod. Elveimet bárki előtt vállalom, avítt vagy nem a jövő a mienk az avíttaké. Aki a férfiúi tehetségét centikkel méri az bizony nagy ba..m. Jó lenne végre egy komoly szexológus könyvét elolvasnod!”
 • 24. Szexofon 2008. november 21. 12:47
  „pancser !

  ekkora avíttos marhaságot, azt hittem ez a bigott embertípus már kihalt.

  "Semmivel sem lettek jobbak a párkapcsolatok mióta a pornó divatba jött, semmivel."
  Na ezt honnan veszed ? A pornófilmek már vagy a 70-es évek eleje óta futnak, feltételezem nincs összehasolnítási alapod (ha volna akkor is csak saját magadról beszélj) így nem értem honnan veszed a bátorságod, hogy kinyilatkoztass. Még csak egy szerény "szerintem" nélkül is.

  "Sőt rosszabbak. "
  Mármint a tied ? so sorry !

  Azon meg gondolkodj már el micsoda abszurditás, hogy az impotensek meg a terméktelenség a pornó elterjedésére vezethető vissza (sic!). Ez mekkora marhaság ! és van aki ezt el is hiszi ?

  "Az arab országokban, ahol a nők csadorban járnak sokkal kevesebb az impotens férfi mint a szabadosabb országokban. Ezt a felmérést nemrég olkvastam a neten. Van benne valami"

  Jaaaa ha a neten olvastad akkor az úgy is van. Nyilván a szexuális tabuktól gúzsba kötött muszlim országokban minden ffi nyíltan bevallja ha impotens. Elvégre ott olyan könnyen beszélnek ilyesmiről, ahol az orvos, nőgyógyász - a Korán szerint - csak tükrön át nézheti a nő némi szerveit is.

  Egyébként miért zavar hogy ha a párod (már ha van ...) nem bámulna ilyesmit ?
  félsz hogy összemér valamivel ?”
 • 23. csubakka 2008. november 20. 20:45
  „ez a mónika inkább a fogait csináltatná meg, ahelyett hogy teli pofával belevigyorog a kamerába.. brrr... kiráz a hideg...”
 • 22. nane 2008. november 20. 20:00
  „Én nemnézek,de frankón,és nem is akarok.És nem is érdekel.Érdekel ez valakit? Tudom, éssel nem kezdümk mondatot.Érdekes, nem szidja senki az MSZP-t se a FIDESZT itt most........”
 • 21. pancser 2008. november 20. 16:40
  „Ebben a témában mindenkinek a magánügye mit néz meg mit nem. Azért jobban szeretném, ha a nő aki hozzám tartozik nem bámulna ilyesmit. A cikk sugall valamit, valami rosszat. A nők nem mondanak igazat egyrészt ezt, másrészt meg azt, hogy ez olyan természetes manapság, hogy szégyen számba megy ha nem teszik. Semmivel sem lettek jobbak a párkapcsolatok mióta a pornó divatba jött, semmivel. Sőt rosszabbak. A férfi nő kapcsolatok dolgában eltűnt a titokzatosság okozta fokozott vágy helyette lett kiüresedett szex, szomjas vagyok tehát iszom, ez a pornó bűne. Tovább megyek. A férfiak korai impotenciája, terméketlensége visszavezethető a pornóra például és a hölgyek egy részének szemérmetlenségére. Az arab országokban, ahol a nők csadorban járnak sokkal kevesebb az impotens férfi mint a szabadosabb országokban. Ezt a felmérést nemrég olkvastam a neten. Van benne valami!”
 • 20. oldtrucker 2008. november 20. 16:37
  „Tűzmadár.

  Nagyon felvilágosultnak tűnsz de még azt sem tudod hogyan kell leírni magyarul ---SZEX---.”
 • 19. Tűzmadár 2008. november 20. 16:01
  „Szerintem meg igen is jól esik a pornó nézés és nem kell szégyelni mind a két fél részről is.mert a sey akkor jó ha változatos és ha még meg van spékelve egy kis doppinggal az nem bűn. Volt olyan ismerősöm aki élt sex-et a párjával de még nem látták egy mást meztelenül mert mindig sötétbe sexeltek és külön-külön mentek a fürdőbe. Ennek mi értelme mit élveztek egymásból SEMMIT.Ugyan úgy a segédeszközök igen is kellenek azok bizony sokkal jobb a párkapcsolat ha mindent közösen csináljuk mind a régi múlt századi módon 10 centi szőrzettel és csak a ruha alatt.Kb 35éve rendszeresen űzöm a sex minden formáját (nő-férfi)kapcsolat, és bizony fiatal éveimbe önző módon csak magunkra gondolva kielégitetlenűl hagytuk a csajokat és mikor jött a sörparti akkor mi voltunk a legnagyobb kaszanovák a többi haver előtt.De azóta fejlődött az egymással tőrtént sex élet és bizony sokkal jobb mind akkor.”
 • 18. zhall 2008. november 20. 15:14
  „Kétféle ember van!Az egyik nézi a pornót,a másik pedig letagadja hogy nézi...”
 • 17. Judytka 2008. november 20. 12:21
  „Kedves Tabornok!
  Hála isten,nálunk mi neveltük a gyerekeinket a férjemmel,és nem a net,meg az éjszaka!Büszke vagyok rájuk,mert remek emberek..
  Mindig tudtunk velük őszintén,tabuk nélkül beszélni,szinte minden témáról.
  Sajnos,(ezzel egyetértek)sokan hárítják a gyermeknevelést másra..Egyszerűbb a felelősség alól kibújni!”
 • 16. pancser 2008. november 20. 11:46
  „Megint jönnek a hamis szembeállítások, szex kontra véres borzalmak. Nincs ilyen szemben állás, annál inkább sem, hiszen a Hamlet horror is meg krimi is sőt politikai krimi, horror, ahogy tetszik. Tán mégsem kéne betiltani ugyebár. Ami a szexfilmeket illeti, ilyenek korábban nem voltak, szexuális aktust ábrázoló képeket a kuplerájok falán lehetett látni talán, mozgásben lévőt meg egyáltalán nem. A pornó meg az erotikus filmek között fényévnyi a távolság. A szexualitás önmagában egy brutális dolog, főleg ahogy ábrázolják manapság. Valahogy úgy tudnám ábrázolni, hogy mire gondolok, hogy mindnyájan tudunk beszélni. A nyelvünkkel szájunkkal, tudunk hangokat formálni, de ami elhagyja a szánkat az sok féle lehet, lehet durvaság és édes simogatás, hizelgés is. Így van ez a a nemi szevekkel is. Brutális dolog egy erőszak, egy pénzért vásárolt aktus, állati szint. Az egészséges, szeretettel vegyes erotikával létrejöt aktus az felemel és tartósan boldogá tehet. Szóval a pornó lehetséges és van, de a mai, a televizióban is fellelhető brutális formája szerintem még a férfiakat is taszítja, az érzelemesebb női lelkeket meg pláne. Ugyanakkor a nők tömegesen olvasnak szerelmi ponyvaregényeket, amivel azt bizonyítják, hogy szexualitás náluk is a középpontban áll, csak másként mint a férfiak egy jó részénél.”
 • 15. Tabornok 2008. november 20. 11:33
  „Az is abnormis számomra, hogy 18 év alattiakkal van tele az éjszakai szórakozóhelyek zöme!
  Úgy gondolom, hogy az éjszakát, főként alvással kellene, hogy töltség, egészséges fejlődésük érdekében!”
 • 14. Tabornok 2008. november 20. 11:19
  „Judytka 2008.11.20. 11:04
  Kedves Judytka!
  Normális családban, a gyermek a tanulmányaival foglalkozik elsősorban, mert van olyan jó kapcsolata a szülőkkel, hogy ők világosítják fel a korának megfelelő időszakokban. Mint tudjuk, gyermeket "csinálni" könnyebb, mint felnevelni! Magyarországon a gyermekeiket nem nevelő szülők, mindig mást hibáztatnak a nevelési problémáik miatt. Egy-két példa, hogy ki a felelős a rossz gyereknevelés miatt. A társadalom, a Tv., a gazdasági helyzet, a hülye tanár, a haverok, a körülmények, csak a szülő nem tehet semmiről! Jó, hogy azt nem mondja, hogy arról sem tehet, hogy gyermekük született! Az Isten adta Pl..
  Tábornok”
 • 13. Tabornok 2008. november 20. 11:09
  „A pornót és a gyilkosságokat életszerűen bemutató filmeket 22 óra utánra kellene tenni! A szexfilm az egy más kategória, amiből még tanulhatnak is. Sajnos, sokakra ráférne a szex terén is, egy kis továbbképzés! Betelefonálós, szexuális tanácsadó műsort 02 óra körül lehet látni egy csatornán, nehogy többen okosodjanak!
  Hogy a gyilkosságokat bemutató film, miért nem kelt felháborodást a "jóérzésű, erkölcsös" emberekben, ez számomra, talány. Melyik jobb, ölni, vagy szeretkezni?
  Én csak szeretkezni szeretek! Baj?”
 • 12. Judytka 2008. november 20. 11:04
  „Tabornoknak igaza van...mindenkit érdekel valamilyen szinten a pornó.Nincs is ezzel semmi gond..Azzal is egyetértek,hogy éltesebb hölgyek időnként viccesen néznek ki a lányiknak szánt ruhákban,röhejesek..de az ő dolguk.Engem sokkal inkább az zavar,hogy ma(hála az internetnek)kiskorúak tucatjai bámulják a nap bármely szakában a különböző aberrált pornó,szex és egyéb vértől fröcsögő filmeket!!Agyuk nincs még hozzá,és azt hiszik,hogy ez az élet....Óriási ártalaom a személyiségfejlődésnek!!”
 • 11. Tabornok 2008. november 20. 11:01
  „A szexfilmeket, pedig úgy tekintik, mint a társadalmat megfertőző, alávalóságot. Egy kicsit megbutultak az álhumanista erkölcs csőszök és a társadalom.
  A melegek ellen felvonulnak, a gyilkolászó filmek folyamatos bemutatása ellen, nem!
  Vajon miért???”
 • 10. Tabornok 2008. november 20. 10:56
  „Én a kutatóknak hiszek. Érdekli a pornó az egészséges nőket, férfiakat egyaránt.
  Az más kérdés, hogy a mai társadalmi viszonyok között sokan tagadják, a többiek elismerik. Erdemes lenne arról is kutatást végezni, hogy mennyire ferdült el a mai magyar társadalom, amely nem háborodik fel azon, hogy 24 órán keresztül lehet a TV csatornákon közvetíteni életszerűen, hogyan kell elvágni az emberek torkát, agyonverni, stb..”
29 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ausztria és Szlovákia: mibe kerül a gyorshajtás?

Győr-Moson-Sopron megye – Hosszú ideje téma, hogy Ausztriában és Szlovákiában nem érdemes… Tovább olvasom