Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Coop Győr – Új tulaj, új vezető

Új tulajdonost a Coop Szolnok, új vezetőt pedig a Tisza-Cooptól érkező Gazdag Sándor személyében kapott a Coop Győr Zrt. Boros Péter, a győri cég vezérigazgatója 30 év után lemondott tisztségéről, s nyugdíjba vonult.

A Coop Szolnok Zrt. 2010 augusztusában megvásárolta a Coop Győr Zrt. részvényeit. A vállalat életében ez a változások időszaka: Boros Péter vezérigazgató távozása miatt vezetőváltásra is sor került.

A Coop Győr Zrt. tegnapi közgyűlésén jelentették be hivatalosan, hogy Boros Péter lemondott a társaság igazgatóságának elnöki megbízatásáról és vezérigazgatói pozíciójáról, 65 évesen nyugdíjba vonult. A közgyűlés Gazdag Sándort választotta meg vezérigazgatónak, aki ezt a posztot évtizedekig a Tisza-Coop Zrt-nél töltötte be.


Boros Péter nyugdíjba vonult.
Boros Péter nyugdíjba vonult.


Boros Péter 1981. április 1-jén, pontosan 30 évvel a nyugdíjba vonulását megelőzően kezdett dolgozni a Coop Győr jogelődjénél, a Győri ÁFÉSZ-nél, 1992-ben választották a jogelőd elnökévé, majd a Coop Győr vezérigazgatójává.

"Boros Péter a kereskedelem területén végzett szakmai munkájának elismeréseként pályafutása alatt Szövetkezeti Érdemrendet, Gróf Károlyi Sándor Gazdaságfejlesztési Nagydíjat és Klauzál Gábor-díjat kapott" – olvasható a társaság tájékoztatójában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az olcsóbb lakások ára csökken

A Kisalföld által megkérdezett szakértők szerint nem gyakorol jelentős hatást a használt ingatlanok piacára, hogy a kormány júliusig meghosszabbította a kilakoltatási moratóriumot. Tovább olvasom