Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Buszt kapott Bakonyszentlászló

Húsz személy és egy tolókocsi befogadására alkalmas Iveco busszal gazdagodott Bakonyszentlászló nemrégiben.

Sebestyén Vince polgármester portálunknak elmondta: a 18 millió forintos járműre a Pannonhalmi Többcélú Kistérségi Társulás nyert 70 százalékos támogatást az Önkormányzati Minisztériumtól, a maradék 30 százalékot pedig a község önkormányzata tette hozzá.

Kozma Gergely gépkocsivezető, Lóczi Erzsébet, a közbeszerzési eljáráson nyertes ETS Európai Teherszállító Szerviz Kft. képviselője és Sebestyén Vince polgármester. Mögöttük egy olyan típusú Iveco busz
 Kozma Gergely gépkocsivezető, Lóczi Erzsébet, a közbeszerzési eljáráson nyertes ETS Európai Teherszállító Szerviz Kft. képviselője és Sebestyén Vince polgármester. Mögöttük egy olyan típusú Iveco busz, amilyet Bakonyszentlászló kapott.

A busz részben afféle iskolabuszként funkcionál, és a bakonyszentlászlói iskolába bejáró fenyőfői, bakonygyiróti, romándi és bakonypéterdi gyerekeknek jelent kényelmet, könnyebbséget. Az intézmény több mint kétszáz diákja közül minden ötödik bejáró. Emellett az iskolások és az óvodások egyaránt használhatják, hogy úszásoktatáson, kiránduláson, színházlátogatáson vegyenek részt. Bakonyszentlászló tizenhét civil szervezete szintén igénybe veheti a járművet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Házkutatások a téti lopások miatt

A lopás a leggyakoribb bűntett Téten. Ám az elmúlt hónapokban számuk csökkent, többet felderítettek… Tovább olvasom