Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Buszsofőrt ütött meg egy férfi Győrben a szökőkútnál

A feldúlt férfi felugrott a buszra és a vezetőt a kanyarodási szabályok miatt felelősségre vonva ököllel illetve tenyérrel többször megütötte.
A rendőrség beszámolója: Megütötte a győri helyi járat vezetőjét

A rendőrség ügyeletére július 3-án 13 óra 50 perckor érkezett bejelentés, hogy Győr belvárosának egyik buszmegállójában egy buszsofőrt bántalmaztak.

A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy helyi férfi babakocsis gyermekét tolva haladt át a Győr, Aradi vértanúk útja - Szent I. út kereszteződésében, mikor egy helyi járatos busz befordult mögötte.

A gyalogos férfi feldúlt állapotban a buszmegállóhoz sietett, a buszra felugrott és a vezetőt a kanyarodási szabályok miatt felelősségre vonva ököllel illetve tenyérrel többször megütötte.

Az egyenruhások a bántalmazót a helyszínen elfogták és előállították a Győri Rendőrkapitányságra.

A busz vezetőjét az OMSZ munkatársai kórházba szállították.

A Győri Rendőrkapitányság a 33 éves győri férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Korábban - Olvasónk beszámolója: "Csütörtökön a buszon ültem, a amikor a busz behajtott Győrben a szőkőkútnál, a zebránál majdnem elütötte az áthaladó babakocsis apukát és családját. Erre az apuka fogta a sofört és kérdőre vonta, majd becsukta ellőtte az ajtott és probált elhajtani, de az apuka kifeszitette az ajtót és szemközt vágta a buszsőfőrt. Rendőrt hivtak, majd mentőt, az apukát elszálitoták kihallgatni."

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Önjelölt focista: pöttyös labdákkal játszott a Baross úton egy férfi

A hajnalban labdazsönglőrködő férfi a rendőrök kérésére sem hagyta abba a focizást Győrben. Tovább olvasom