Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Buszok: változtat a Volán

Győr - A Kisalföld szeptember 3-i számában megjelent SMS-ekre válaszul a Kisalföld Volán személyszállítási igazgatósága változtat a menetrenden.

Péntektől kezdve munkanapokon 6.55-kor rásegítő járat indul Ménfőcsanakról, az Aba Sámuel utcából a 22-es vonalon, 7.25-kor a Mátyás térről a 14-es vonalon és a kifogásolt reggeli 14-es járatot csuklós autóbuszra cserélték.

Olvasóink írták

 • 10. holci 2009. szeptember 09. 12:04
  „Accra, és BlueRush!
  ebben az ügyben már ne a volánt, hanem a postát keresstek meg!

  de mindenkinek nem lehet jó minden, ez törvényszerű.
  Nem a nagytöbbség, hanem néhányan személyes érdekből tiltakoznak.
  Amikor bevezették ezt, volt aki azt írta, hogy "én 21-ig dolgozom, és itt száltam fel, elértem, de most messzebb van, nem érem el.
  A közlekedés már ne az össze-vissza munkabeosztáshoz igazodjon, hanem a máig elterjedt 6-7-8, 14-15-18, 22 órához.”
 • 9. Goldmund 2009. szeptember 07. 21:19
  „Őszintén örülök, ha tényleg rájöttek, hogy munkanap reggel a 14-es vonalán KIZÁRÓLAG csuklós buszokat szabad közlekedtetni.
  Egyébként így volt ez tavaly, tavelyelőtt stb. is. El se tudom képzelni, most miért próbálkoztak szóló buszokkal.”
 • 8. Freehill 2009. szeptember 07. 13:36
  „MTT: régen 6.20-kor indult a Révai utcából a 40-es, most ugyanúgy 6.20-kor indul a 22E, szintén Csanakra, csak kicsit más útvonalon. Kismegyerre szintén 6.20-kor indul a Révai utcából a 6-os járat. Az a baj, hogy más a száma a busznak?”
 • 7. MTT 2009. szeptember 07. 10:58
  „Arra is figyelni kellene a t.Volánnak, hogy a vidéki busszal beérkezők, reggel kénytelenek a hajnali járattal beutazni, mert pl. sem Csanakra, sem Kismegyerre nem tudnak kiérni 07.00-re, (06.10-re vannak Győrben)arról nincs csatlakozás, hála pl. a 40es busz törlésének........”
 • 6. Freehill 2009. szeptember 07. 09:04
  „Ladyzsu, a személyeskedő megjegyzéseidet mire alapozod, talán személyesen ismered az illetőket? És konkrétan mi nem tetszik? Mert általánosságban ugye könnyű kritizálni valamit... Nem gondolod, hogy attól, hogy Neked nem jó valami, többeknek jobb lehet? Az évközbeni módosításokra azért van szükség, hogy a többséget érintő problémákat minél gyorsabban lehessen orvosolni, ne kelljen emiatt egy évet várni. Ez egy teljesen új rendszer, még be kell rázódnia, ami mindenkitől türelmet igényel, de remélhetőleg a következő évi menetrendfüzet már stabil információkat fog tartalmazni.”
 • 5. BlueRush 2009. szeptember 06. 21:28
  „A marcalvárosi postát én sem értem. Szabadhegyre is kéne nagy posta! :D
  Meg lehet oldani azt is. Átszállással, vagy egy kis gyaloglással. Utóbbit ajánlanám, igen egészséges!
  A belvárosba azért több busszal is be lehet jutni. Ott van a 2-es. Tovább tart, mint a 19-el, de mégis odamegy.
  Ott van a 7-es. Igaz átmegy Adyvároson keresztül, ahol minden bizonnyal a tömeg száll fel, de az már hol érdekes? Ha szabadhegyen szállsz fel rá, fix hogy lesz ülőhelyed. :D. Be lehet menni a 6-osal is. Az se egy nagy idő. 17-essel is be lehet menni, körbejárva a fél vármegyét. Tudtommal a 38-as is a városba megy. Szóval.. Jobb ha vannak alternatívák. Több busz, több lehetőség hogy felférsz valamelyikre. :D”
 • 4. Accra 2009. szeptember 06. 20:18
  „Szabadhegyről mindenhová? Csak a Marcalvárosi postára nem. Nem tudom, miért ott rakják le a leveleket? A Belvárosba 1 busszal is be lehetett jutni.”
 • 3. zzigi 2009. szeptember 06. 19:19
  „nekem személy szerint semmi bajom a menetrenddel, tekintve azt is, h csanaki vok, és rá vok kényszerítve a 22re, amin reggelente tömegnyomor van... egyáltalán nem értem az embereket, mért kell mindig lázongani a változások ellen? ez vmi berögződés h az csak rossz lehet?

  üdv
  zigi”
 • 2. BlueRush 2009. szeptember 06. 14:39
  „Én kezdek megbarátkozni a menetrenddel. Leginkább az tetszik benne, hogy Szabadhegyről szinte mindenhova el lehet jutni. :)
  Viszont a változtatásokkal jó lenne ha leállnának. Tényleg zavaró, hogy más van a kis menetrendfüzetemben mint ami a buszmegállóban. Havonta újat venni meg nem fogok. :)”
 • 1. Ladyzsu 2009. szeptember 06. 11:39
  „Üzenem a menetrend készítőknek,hogy ennél elmebetegebb járatmódosítások még nem voltak Győrben !
  Arról nem is beszélve,hogy némelyik buszmegállóban nem az a menetrend van kitéve,mint ami a megjelentetett kis füzetekben.Ember legyen a talpán aki kiigazodik rajtuk.Aki kitalálta biztos autóval
  járja a várost.Gondolom siker díjat is kapott érte ?!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adjunk nevet a hídnak!

Megkapta a jogerős építési engedélyt az új győri Mosoni-Duna-híd, így hamarosan elkezdődhet a kivitelezés. A Kisalföld és a városháza közös pályázatot hirdet a műtárgy nevére. Tovább olvasom