Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Buszátadás, miniszterelnök, zárt közgyűlés

A jövő hét fontosabb győri eseményeiről hangzottak el előzetes információk a tegnapi szokásos városházi sajtótájékoztatón.
A Kisalföld Volán tavaly írt ki közbeszerzési eljárást hat alacsony belépésű csuklós busz beszerzésére lízingkonstrukcióban. Ennek eredményeként hétfőn mutatják be, adják át a Kravtex új, 18 méter hosszú Credo buszait, amelyek közül öt Győrött, egy pedig Sopronban üzemel.

A Pólus-programban részt vevő városokat felkeresve szerdán Győrbe érkezik Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Bajnai Gordon kormánybiztos annak érdekében, hogy a Pólus koncepciójáról, stratégiai programjáról, valamint a kétéves akciótervekbe szánt, már előkészített projektjeikről közvetlenül is tájékozódjanak. Találkoznak a város vezetőivel és cégeknél is látogatást tesznek.
Csütörtökön rendkívüli ülést tart a város közgyűlése. Mint a sajtótájékoztatón elhangzott: egy, az önkormányzat munkáltatói jogkörébe tartozó intézményvezető feltehetően fegyelmi vétséget követett el. A közgyűlésnek abban kell döntenie, induljon-e ellene fegyelmi eljárás. Személyi kérdésről lévén szó, az ülés zárt lesz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előkerült Borkai táskája

Gyárvárosban, egy bolt tetején hevert Borkai Zsolt Győr polgármesterének november 1-jén ellopott… Tovább olvasom