Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Busz tükrét törte a ponyvás teherautó Győrben

A baleset a Nádor aluljáróban történt, a tettes elhajtott a helyszínről, keresi a rendőrség.
Közlekedési baleset történt Győrben, Szent István úton a Nádor aluljáró kereszteződésénél október 4-én reggel.

Az ismeretlen járművezető az ismeretlen forgalmi rendszámú, fehér színű, ponyvás tehergépkocsival közlekedett Győrben a Szent István úton a Nádor aluljáró irányába. Közlekedése során az autó mellett bal oldalon szabályosan haladó helyi járatos autóbusz jobb oldali tükrének ütközött, amely ettől megrongálódott. Az okozó sofőr adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.

Ugyancsak adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről az a járművezető is, aki október 6-án este a Vasvári Pál utcában a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház parkolójában nekiütközött egy személygépkocsi hátsó részének.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri, hogy aki valamely eseményt látta, arra vonatkozóan információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen - hivatali időben - a Győri Rendőrkapitányság Közlekedési Osztályán (Győr, Zrínyi út 54.), vagy telefonon a 96/520-092, illetve 96/520-094 számokon, vagy az ügyelet 107 és 112 számain.

Olvasóink írták

 • 7. Mankapunka 2013. október 16. 11:43
  „fececom

  Tudod hol van ez a hely pontosan? Tudnád, akkor rájönnél, hogy nem nagy ördöngősség rákukkantani egy 20-szal kanyarodó jármű rendszámára ott.”
 • 6. sünci 2013. október 16. 07:58
  „A biztosítókról ne is beszékjünk! Felháborító amit művelnek! Amugy meg a buszosokat sem kell félteni! Aggresszívek,erőszakossak,azt hiszik,hogy nekik mindent szabad.”
 • 5. levendula27 2013. október 15. 16:43
  „Úgy három évvel ezelőtt, egy parkolóból figyelmetlenül kanyarodva eltörtem a mellettem lévő régi típusú autó bal első index lámpáját, ami különálló lámpa volt, nem az első lámpatesttel egybeépített. Semmi más nem sérült meg. Az adataimat a szélvődőjén hagytam. Majd kaptam a biztosítómtól egy levelet, melyben közölték, hogy ötvenezer forintot fizettek ki a károsultnak a biztosításom terhére, valamint választhattam volna, hogy vagy megfizetem, vagy a következő évtől kb. háromszorosára emelték (volna) a biztosításom összegét.(Nem egy "nevesincs" biztosító volt.) Természetesen biztosítót váltottam!
  Csak egyoldalú a kockázatviselés? Amíg nincs baj, addíg a biztosító elteszi a pénzt, ha baj van, behajtja az ügyfélen!? Húsz év alatt ez volt az egyetlen károkozásom. Ez idő alatt elég sok pénzt fizettem a biztosítónak!
  Még ha nem is tisztességes, csodálkozunk, hogy sokan nem vállalják a felelősséget!?”
 • 4. fececom 2013. október 15. 16:07
  „Mankapunka ! látom mindenre meg van a frappáns Válaszod ! nem tudom te a rendszámát figyelted volna és nem arra koncentráltál volna hogy ne legyen nagyobb gond ! röhej amit itt csinálsz ! :-)”
 • 3. tutti 2013. október 15. 15:47
  „Feljelenteni mindkettőt oldaltávolság meg nem tartása végett.
  Ez a hivatalos formula.”
 • 2. Mankapunka 2013. október 15. 15:44
  „Hogy nem lehet látni a recsegés után a melletted elhaladó autó rendszámát, ami még lassít is, mert kanyarodik?”
 • 1. Nedi 2013. október 15. 14:48
  „Gyalázat, hogy milyen gerinctelen emberek szabadultak ki az utakra, és egyre gyakrabban lehet ilyeneket olvasni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Készülj a télre: ingyenes műszaki átvizsgálás Győrben

Az ingyenes műszaki átvizsgálásra azok jelentkezhetnek, akik gépjárművének az össztömege nem haladja… Tovább olvasom