Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 1°C | 7°C Még több cikk.

Bryan győri élete

Bobbynak, azaz angol rendőrnek öltözve a Kisalföld londoni buszán járta körbe Győrt szerdán a Sláger Rádió reggeli műsorának Bryan néven ismert mókamestere.
A tíznapos akció központi figurája mindenhol különleges járműben és inkognitóban jelent meg. Tegnap a Bem térről indult el a Kisalföld buszán a lakótelepek felé. Útja közben őt és a stábot sokan megállították – főleg autósok – , hogy benevezzenek a játékra. Nyolc óra körül az önkéntes rendőr csúcsos sapkájában a Teleki utcai körforgalom közepébe állt be, hogy a forgalmat kézjelekkel irányítsa és autogramot osszon. Így jókora dugót okozott azon a helyen, ahol reggelente egyébként is nagy a torlódás. Ezt most azok sem vették zokon, akik mit sem sejtettek céljáról. Csupa vidám arcot lehetett látni, még az igazi rendőrök is mosolyogtak. Míg Bryan a higgadt profi benyomását keltette, rajongói a jelszót kiabálták irányába, péksüteménnyel ajándékozták meg és járművükkel többször is megkerülték a csomópontot, ahol Boros Lajos is megjelent.
A legbuzgóbbnak az a hölgy tűnt, aki a vállára rajzolt bumerángot olyan lendülettel mutatta meg, hogy ruhája félig lecsúszott róla. A munkahelyére, a varrógépszaküzletbe siető Rábai Zsolt is lelkesen sorakozott kölcsönkért kartonpapír bumerángjával a jelentkezőket regisztráló lányoknál és szerencsésnek érezte magát, hogy belebotlott a stábba. A komarnói Chovan Erzsébet, aki a város határában csípte el Bryant, 45 éves létére is szívesen benevezett a játékba.
Bryannel készült interjúnkat szombati számunk Szivárvány mellékletében olvashatják.

Nem babra ment a játék

Akik gyakran hallgatják a Sláger Rádió Bumeráng című műsorát, azok nem lepődtek meg a Győrött szokatlannak számító látványosságon, a piros emeletes buszon közlekedő bobbyn. Megjelenése ugyanis az adás születésnapi utazó show-jának állomását jelezte. A Nagy Bryan-vadászat elnevezésű játék keretében a hallgatók tippeket kaptak, hol keressék a humorembert. Ha pedig megtalálták és felmutatták a bumerángtáblát, elkiabálták, hogy „ Ibrahim, Ibrahim! " , akkor egy sorsoláson vehettek részt, melynek nyertese törökországi nyaralásra utazhat a híres műsorvezető párossal, Boros Lajossal és Bochkor Gáborral.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ENSZ-közgyűlés: Szakács is felszólalt

A spanyol és a horvát miniszterelnökkel, valamint a román elnökkel egy napon szólalt fel Szakács… Tovább olvasom