Kisalföld logö

2016. 10. 24. hétfő - Salamon 9°C | 18°C

Brutális orvvadászok garázdálkodtak Tényőn az erdőben - fotók

A két orvvadász a süldő vaddisznókat kizsigerelte, csülkeiket és fejüket levágta, a tetemeket zsákba pakolták.

A két orvvadász a süldő vaddisznókat kizsigerelte, csülkeiket és fejüket eltávolította. A tetemeket zsákba pakolták, azokat a bozótban rejtették el Tényőn, az Árpádkút út melletti erdőben - tájékoztatta portálunkat a megyei rendőrfőkapitányság.

A Téti Rendőrősre érkezett bejelentés december 18-án este arról, hogy feltehetően orvvadászok vannak Tényőn, az Árpádkút út melletti erdőben.
A helyszínre érkező járőrök tetten érték és elfogták a 48 éves helyi illetékességű N. Józsefet, 23 éves tényői társa, V. Zoltán elmenekült.

Ellene a Győri Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki. A gyanúsított fotóját itt nézheti meg >>

A rendőri vizsgálata adati alapján N. József társával együtt ment ki a Kisalföld Erdőgazdaság tényői területére engedély nélkül tartott Mauser 862 típusú vadászfegyverével, ahol elejtett és kizsigerelt két vaddisznót.

A rendőrség felvételei

A süldő vadakról csülkeiket és fejüket eltávolította, majd azokat zsákokba csomagolta. A rendőrök a helyszíntől mintegy ötszáz méterre találták meg az elrejtett állatokat. A házkutatások során több mint egy mázsa vadhúst, lég- és nyílpuskát, lőszerhüvelyeket, nyílvesszőket és hangtompítót foglaltak le a győri nyomozók.

A Győri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya N. József ellen lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást és előterjesztést tett a férfi előzetes letartóztatására.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Malina Hedvig Győrbe költözik a zaklatások elől

Malina Hedvig azért jutott erre az elhatározásra, mert úgy érzi, zaklatják. Tovább olvasom