Kisalföld logö

2016. 12. 06. kedd - Miklós -6°C | 3°C

Borkai Zsolt is biciklizett a Megyeháza előtt Győrben - Videó!

Borkai Zsolt is részt vett a Regionális Ifjúsági Nap keretében a "Tekerjünk együtt Brüsszelig!" közös biciklizésen. A Megyeháza téren ő is kivette részét az 1239 km-es távból.
"Tekerjünk együtt Brüsszelig!" Az európai mobilitást szimbolizáló eseményen Borkai Zsolt is kivette részét az 1239 km-es távból, melyet egy szobabiciklin kell megtennie a vállalkozó szellemű érdeklődőknek.

Továbbá dr. Kuti Rajmund, a győri tűzoltóság parancsnoka és dr. Lipovits Szilárd jegyző is részt vállalt, hogy meglegyen a brüsszeli távolság.

A Megyeháza előtt felállított standoknál lévő szobabiciklin mindenki hozzájárulhat egy kicsit a távolság csökkentéséhez.

Fotó: Cseh Róbert
Fotó: Cseh Róbert

A program célja megismertetni a résztvevőket Magyarország Európai Uniós Elnökségének ifjúsági területet érintő folyamataival, eredményeivel.

Bemutatni az Európai Bizottság és a fiatalok között zajló Strukturált Párbeszédet, valamint felhívni a figyelmet, a fiatalokat és a velük foglalkozókat érintő európai lehetőségekre, pályázati forrásokra.


A program alatt előadások, workshopok, beszélgetések, valamint a meghívott szolgáltatók standjainál a résztvevők megismerkedhetnek különböző lehetőségekkel, információkkal: európai mobilitási lehetőségek, az "Egész életen át tartó tanulás" program keretében, iskolai pályázatok, felsőoktatási pályázatok, ösztöndíjak, hazai és külföldi önkéntes programok, munkavállalás az Európai Unióban, europass önéletrajz, általános ifjúsági információk, információk az Európai Unióról.


 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Morvai Krisztina szombaton Győrbe látogat a Dunakapu térre

Morvai Krisztina, a Jobbik Ep-képviselője május 21-én (szombat) délelőtt lakossági és gazdafórumot… Tovább olvasom