Kisalföld logö

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

Borkai ''mosolyog'', Balogh még polgármester

A volt és a jelenlegi polgármester sem lehet különösebben büszke a nevével fémjelzett honlapjára.
„Ha vicceset akartok látni, menjetek rá a www.borkaizsolt.hu--ra" – az internetes levelezőcsatornákon ezt a honlapot ajánlják a kora tavaszi fáradtsággal küzdőknek. Persze hogy mindenki megnézi ezek után, hogy mit rejt a győri polgármester saját internetes oldala, s bizony tényleg mosolyra húzódik a szája, mert azon semmi sincs, csak a chatelők és SMS-írók között jól ismert :) jel, amit mosolyként szoktak aposztrofálni. Mielőtt azonban bárki is azt gondolná, hogy valaki feltörte a városvezető honlapját, s ezzel viccelte meg Borkai Zsoltot, gyorsan szögezzük le, nem erről van szó.

Bakács László városházi sajtóreferens ugyanis tegnap elmondta, az oldal eredetileg a választási kampányra készült, amelynek tartalma mostanra elavult. Az oldal fejlesztés alatt áll, s amíg nem töltik fel, addig bizony ez, pontosabban a semmi köszönti azokat, akik a győri polgármester nevére rákeresnek. Az oldal – ha minden igaz – egyszer még működni fog, főképp a tulajdonosának az érdeke, hogy ez minél előbb megtörténjen.
De ha már itt tartunk, megnéztük a volt győri polgármester, Balogh József honlapját is, amely korábban szinte példaértékű volt a többi, alig-alig frissített politikusi website-ok között.

Nos, a www.baloghjoska.hu is tartogat néhány meglepetést az internetezők számára, például azt, hogy Balogh József még mindig Győr polgármestere. (Aki esetleg nem tudná, Balogh a megyeszékhely országgyűlési képviselője, de az októberi helyhatósági választásokon nem indult, így 1994-től kezdődő városvezetői karrierjét lezárta.)

 A honlapon 2006 áprilisában megállt az idő azzal a hírrel, hogy „Kampányzárót tartott az MSZP". Így nem meglepő az sem, hogy Balogh József még mindig erre a címre várja az érdeklődők leveleit: polgarmester@gyor-ph.hu...
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jazzvilágsztárok a tavaszi fesztiválon

Az idei Győri Tavaszi Fesztivál március 16. és 31. között két hét alatt 18 helyszínen több mint ötven rendezvényt kínál, a hagyományokhoz hűen főként zenés programokat. Újdonság, hogy Győr kultúrája két napra, március 23-án és 24-én felköltözik Budapestre, ugyanis a megyeszékhely lesz a fővárosi tavaszi fesztivál díszvendége. Tovább olvasom