Kisalföld logö

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 19°C | 30°C Még több cikk.

Borkai lemondott a Győri Audi ETO KC-s posztjáról

A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának rendkívüli elnökségi ülésén Borkai Zsolt lemondott az egyesület társadalmi elnöki tisztségéről, mivel annak ellátását a Magyar Olimpiai Bizottság elnökeként nem tartotta összeegyeztethetőnek.

Borkai Zsolt, mint Győr polgármestere biztosította az egyesület elnökségét, hogy a továbbiakban is kiemelten támogatja a csapatot.

A magyar bajnokkal és kupagyőztessel, BL-elődöntőssel kapcsolatos az is, hogy három légióst igazolt a következő idényre. Heidi Löke, a Larvik norvég válogatott beállósa, Andrea Lekic, a Ljubljana szerb átlövője és Jovanka Radicevic, a Buducsnoszt montenegrói szélsője csatlakozik a kerethez.

A távozók sora is hosszú: a román Aurelia Bradeanu, az osztrák-román Simona Spiridon, valamint Mayer Szabina és Szegedi Orsolya új klubban folytatja, míg a szlovák Katarina Mravikova visszavonult.

Olvasóink írták

 • 16. Tudós-1 2011. május 26. 07:55
  „Hát gyors gondolkodású polgármesterünk van. közel fél év kellett neki ahhoz, hogy felmérje az összeférhetetlenséget!
  A hozzászólásokhoz pedig:
  Érdemes lenne azzal foglalkozni, hogy az LFM-.... frsz u A/-os hol landolt a nagy gépjármű "buli" kapcsán?
  Erről hallgatnak. Eltüntek a három éves Skoda Oktáviák is. Érdekes az Opel Astrák azok nem kellettek senkinek, azokat ma is használják.
  Megérne egy kört ez is!”
 • 15. dundi08 2011. május 25. 23:39
  „14 Kftimi

  Örömmel hallom hogy megy a vállalkozásod. Remélem ez csak jobb lesz :) A véleményem nem fog változni szeretett polgármesterünkkel kapcsolatban. Nálam kiverte a biztosítékot hogy minek is kell neki A8-as Audi és miért nem felel meg egy kisebb, olcsóbb autó. Valahogy nem veszem be hogy a közölt összegért bérlik azokat a luxusautókat. Miért nem adják inkább a vállalkozásodnak hogy fejleszthesd? Biztos hogy tett értelmes dolgokat is és "szegény" rengeteget melózik. De szerintem te is dolgozol ezerrel. Neked miért nem tol a város egy ingyen luxusautót? Mindenkinek más a véleménye és ez így helyes. Nekem az a véleményem hogy egy szarházi és jobb lenne ha más földrészen lenne. :) Szép estét”
 • 14. ZéZé 2011. május 25. 23:07
  „Az biztos hogy mindig van hova fejlődni...
  A külföldi turisták növekvő száma örvendetes.
  Szerintem viszont több információs tábla kellene, valamint jobban "eladni" a főbb látványosságokat. Más országokban tizedannyi a látnivaló, mégis jobban , feltünőbben reklámozzák ( főutak kitáblázásával, plakátokkal, interneten...). Ezt még tanulnunk kell....”
 • 13. Kftimi 2011. május 25. 22:22
  „13. Ahhoz képest én, mint vállalkozó, megérzem, hogy sokkal több a külföldi turista, pénzük is van, és fogyasztanak ezerrel. Régen össze sem volt hasonlítható a maival. Igaz, régen a magyarok vásároltak többet, és több is volt a pénzük, de 10 év alatt szépen eltűnni látszanak, és tavaly igen erős volt már a turista áradat, idén talán még jobban indult.

  A vevők 30% a nagyjábol külföldi turista, főként csehek, németek stb, de az a 30% kb annyi pénzt hagy itt mint a 70% magyar....”
 • 12. dundi08 2011. május 25. 22:16
  „maraton
  Ott a pont. Teljesen jogos.

  Ettől függetlenül nem a város élére való, gusztustalan semmirevaló ember.”
 • 11. Kftimi 2011. május 25. 22:09
  „11...! Ott a pont.

  Többiek? Méé´, balog elvtárs idejében jobb volt?”
 • 10. maraton 2011. május 25. 21:49
  „9, dundi:
  a Borkai kérdés most nálam nem játszik.
  Az, hogy gyakran látsz szemetet, az engem is zavar, de az főként az itt lakók (saját) igénytelenségünknek köszönhető, Egy normális városban nem takarítani kell, hanem megtartani a tisztaságot!!!”
 • 9. dundi08 2011. május 25. 20:47
  „Newface11
  Aszfaltoznak, BRAVO! Ez szerintem alap, nem érdem.
  Megépült a híd? Nem ő kezdte ezt el, csak a babérokat aratja le mert ez nem kis projekt, és feltételezem az engedélyezés és minden más, idő. Pont úgy alakult hogy ő fejezhette be. De az elődeinek is elég komoly érdeme van ebben.
  Nyaranta több turista látogat Győrbe? Megkérdezted a turistákat hogy vélekednek a piszkos városról? Sajnos elég gyakran látok szemetet. Jönnek még vajon a jövőben is? Mikor volt utoljára Győr "Virágos Város"?
  Audi Győrben bővít gyárat. Ha a korábbi vezetés nem hozza ide az Audit akkor most bővíteni sem bővítene. Nem hiszem hogy Zsoltid személyes varázsa miatt vannak itt!
  Nyilván nem 40 órás munkaideje van. Mindjárt megsajnálom. Nekem sem 40 órás a munkaidőm, mégsem tolnak A8-at a seggem alá. BOCS ha nem kezdek könnybe borulni miatta.
  Nem csak azok sajnálatra méltók akik Zsoltit szívesebben látnák máshol. Legyél ebben biztos!”
 • 8. newface11 2011. május 25. 18:01
  „Egyszer ez a sok okoskodó végre megfogalmazhatná, hogyszerintük mit jelent az, ha egy város fejlődik?
  Mert ha az nem, hogy híd épül, amin forgalom megy, hogy a korábban szürkeaszfaltos belvárosi ember nélküli terek helyett, kulturált körülmények több száz ember pihen nap mint nap és jól érzi magát, hogy nem toldozgatnak foldozgatnak utakat a lakóutca program keretében, hanem teljes hosszában új aszafalttal látják el azokat (nyilván egyszerre Győr összes utcáját nem lehet), hogy parkolóházat épített, hogy megépítette az új bácsai utat stb., hogy nyaranta egyre több turista látogat szívesen a városba, mert színvonalas programokkal várja a város a vendégeket, hogy elébe ment a város a szakmunkáshiánynak és ösztöndíjat ad a képzésben résztvevőknek, hogy pályaorientációs központot épített, hogy a Mobilis interaktív kiállítási központtal próbálja majd Győrt még vonzóbbá érdekesebbé tenni, hogy az Audi Győrben bővíti a gyárát. Ezek szerintetek kirakat beruházások?
  Ami pedig Borkait illeti, nyilván nem heti 40 órás munkaideje van, hanem több. Ezt ő vállalta, aki jobban csinálná nála, annak van lehetősége megmérettetni magát. Ne fogja magát vissza senki. Mellesleg az összeférhetetlenség fogalmával sem ártana a károgóknak megismerkedni, mert a MOB elnökség és egy város polgármestersége vagy épp OGY képviselőség teljesen külön téma.
  Nagyon sivár lehet a ti életetek, hogy ennyire sötétségben látjátok a környezeteteket. Sajnállak benneteket.”
 • 7. frissdiplomás 2011. május 25. 14:19
  „2. Nosavin Jól beszélt ! "A város olyan szinten fejlődik mint még soha" :D Ez így igaz, így még soha nem fejlődött se előre se vissza mint most :D

  Nem értem azonban miért mondott le, talán nncs elég ideje a kétes telek bizniszeihez a T polinak?”
 • 6. annobon 2011. május 25. 14:13
  „2-höz: "Érezted eddig hátrányát? " Bizony, mint belvárosi lakos a lezárt városházi parkoló elég nagy hátrány. A fizetőssé tett parkolóházak ismét. A Baross híd kereszteződésének leaszfaltozása okés, de szerte a városban töredezettek, repedezettek, toldozott-foltozottak a járdák és az utak. Nemrég egy osztrák diáklány volt a vendégünk, komolyan égett a pofám vele, mikor végigsétáltunk a csikkekkel teleszórt és összevissza repedezett járdájú történelmi belvároson. Mondjuk a Városház tér szépen rendben van, de azért emlékezzünk meg pár szóban a két kárpátaljai "fenyő horribilis"-ről! Aztán Újváros mondd neked valamit? A lerombolt gyárak? A meg nem épült uszoda? Szóval ilyenkor hol van a T. Polgármester Úr? Talán a MOB elnökségi ülésén? Vagy a honvédelmi bizottságban ragozza a semmit? Légy szíves adj konkrét válaszokat fenti kérdéseimre és lehetőleg ne politikai maszlagot, hanem egy győri polgár szemszögéből!”
 • 5. dundi08 2011. május 25. 13:13
  „Madarász: 10 pont
  elihu: 10 pont
  Nosavin:
  "értelmetlen hozzászólásokkal nem tudom miért kell itt ficegni!"
  Vedd magadra a hozzászólásodat! Ülj le! 1-es!”
 • 4. Madarász 2011. május 25. 13:06
  „Nosavin! Hol is van az a fejlődés?

  Látványberuházásokon kívül semmit nem csináltak, ne csak a belvárosban nézzél körül.

  Egyébként meg egy fenékkel egy lovat! Mikor megláttam, már a cím elején kezdtem örülni, hogy a polgármesterségről mondott le, de sajna nem... :(”
 • 3. elihu 2011. május 25. 12:41
  „Novasin! Kis kócsag, ezt szépen betanultad. Önálló gondolat esetleg? Vagy arra már képtelen vagy. Márpedig tényleg undorító ha valaki egy seggel egy ménest akar megülni, és mint köztudott kettőt sem lehet, nem hogy többet. Ezt a sok munkahelyet elosztod 8 órával, és rájössz mennyire látja el komolyan a feladatát. De te csak higyj a télapóban!”
 • 2. Nosavin 2011. május 25. 12:22
  „Érezted eddig hátrányát? nagyon nem! értelmetlen hozzászólásokkal nem tudom miért kell itt ficegni! majd ha hátránya származik ebből Győrnek akkor lehet sarazni! addig egy rossz szavad nem lehet rá... a város olyan szinten fejlődik mint még soha és a tendencia egyre csak magasabb és magasba szárnyaló..”
 • 1. annobon 2011. május 25. 11:58
  „"annak ellátását a Magyar Olimpiai Bizottság elnökeként nem tartotta összeegyeztethetőnek. " Bezzeg a polgármesterséget és ogy-i képviselőséget, továbbá honvédelmi bizottsági tagságát nem tartja a MOB-bal összeegyeztethetetlennek!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Patkánymérges szalámit dobtak a kutyának

Lara, a békés hannoveri véreb szerencséje, hogy gazdája édesanyja idejében észrevette, amint éppen egy patkányméreggel preparált szalámi befalatozásának akart nekifogni. Tovább olvasom