Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 2°C | 8°C Még több cikk.

Borkai az új elnök

Győr - Új elnökséget választott a Fidesz városi szervezete. Az ismert helyi politikusokból álló hét tagú testületet az új elnök, Borkai Zsolt mutatta be a sajtó képviselőinek és ismertette elképzeléseiket is.

Tisztújító taggyűlést tartott a Fidesz győri szervezete, ahol megválasztották az új elnökséget, a testület tisztségviselőit. Az új győri elnök – több mint kilencven százalékos támogatottsággal – Borkai Zsolt a város polgármestere lett. A kilencből hét tagúvá „ésszerűsített" vezetőség tagjai, az alelnökök ismert helyi politikusok: Bolla Péter, Kara Ákos, Németh Zoltán, Simon Róbert Balázs, Somogyi Tivadar és Szakács Imre.

Borkai Zsolt hangsúlyozta: számos tervük és feladatuk közül az egyik legfontosabb, hogy jövőre erős Fidesz indulhasson a választásokon.

Ehhez szeretnék még jobban aktivizálni a tagságot. Az új elnök leszögezte: ezután is kiegyensúlyozottan foglal állást pártpolitikai kérdésekben, mert „első a város érdeke, fejlődése". Beszámolt arról is, hogy a jövőben Bolla Péter az ifjúsági, sport és idegenforgalmi, Kara Ákos az oktatási és kulturális, Németh Zoltán a városstratégiai, Simon Róbert Balázs a szervezési és logisztikai, Somogyi Tivadar a szociális és egészségügyi, Szakács Imre a civil szervezetekkel, nyugdíjasokkal és nőkkel kapcsolatos területért felelős. Megemlítette: különféle kabineteket hoztak létre a hatékonyabb munka érdekében.

Olvasóink írták

 • 16. tibi058 2010. január 18. 18:33
  „Jó státusz a független, mert van lehetőség kivárni, melyik csapat lesz nyerő. Még akkor is bármerre léphetünk, ha nem a támogató kerül nyerő pozícióba.Ez a politika. Olyan mint a sport. Taktikázni tudni kell. Mint tudjuk, városunk vezetője remek sport ember.”
 • 15. Robusto 2009. június 29. 09:11
  „"Összenő, ami összetartozik"”
 • 14. Parasztbasztato 2009. június 28. 10:30
  „Borkai eg babu.”
 • 13. Noire 2009. június 27. 20:23
  „Tornacipő: ennyire hülyék és így tudtak összeszedni 6 IQ-t :-))”
 • 12. tornacipő 2009. június 27. 20:14
  „elvtársak, vajon mi lehet az a rohadt fontos fideszes meló, amihez 6 alelnök kell ?
  vicc kategória”
 • 11. urbaniastapista 2009. június 27. 20:08
  „OV. itt járt egyszer, kétszer, oszt rendet rakott a városházán és a helyi fideszben:
  Borkait választotta a renitenskedők ellenében (Dézsi és Horváth L. urak felől ki hallott valamit mostanában). De bekötötte a pártakolba a polgármestert és kétszemélyes csapatát: nincs ugribugri meg függetlenkedősködés, meg utálatos pártok feletti riszálás. Valamint, ami a lényeg, rátenyerelt a fejlesztési pénzmozgásokra, mielőtt a helyiek elköltenék előle: Széchenyi tér "alkotmányos" drágulása, a Sziget-Révfalu híd kivitelezőinek kiválasztása és még nem is bevallott ára. stb..”
 • 10. Elefánt 2009. június 27. 12:39
  „Gratulálok!
  Remélem Borkai úr elérte pályfutásának csúcsát.
  Győr városában a Városháza feliratot ki kellene cserélni "FIDESZ SZÉKHÁZ" feliratra!
  Ez nyílván a Fidesz gazdasági válság okán tett intézkedéseinek egyike, ugyanis nem kell ezentúl külön pártházat fenntartani Győrben, mert az úgyis ott van a volt Városházán!
  Határozattan látszik a fejlődés íve: visszatérünk az 1990. előtti időszakhoz, amikoris a pártbizottság benne lakott a Városházában. Ez egy igazi jobboldali bolsevik megolodás!
  Külön gratulások Győr városának abból az alkalomból, hogy az önkormányzás gyakorlaitag megszünt, és most élvezhetik a közvetlen pártirányítást!”
 • 9. hordópali 2009. június 27. 07:52
  „Taki Tomi!
  Vigyázzon, mert még Borkai is részleges izomszakadást kap az alsó fertály lukas részén!”
 • 8. Goldmund 2009. június 26. 22:49
  „Nem az a baj, hogy Fideszes, hanem, hogy rosszul vezeti a várost. A jegyző-botránytól kezdve, az elcseszett belvárosi közlekedésen át a buszok ritkításáig sokat tett a város ellen.”
 • 7. Primax 2009. június 26. 22:29
  „Töprengjen inkább polgármesterünk, meg a FIDESZ !
  Van min...”
 • 6. TakácsTamás 2009. június 26. 21:38
  „Nekem nagyon tetszik. Borkai eddig is jobboldali volt, csak végre el is kötelezte magát. Hogy ez nem tetszik a szociknak, kit érdekel? Inkább azon töprengjenek el, hogy mennyit ártottak a vezetőit ennek az országnak és ennek a városnak.”
 • 5. anyacika 2009. június 26. 20:49
  „Szerintem ezekre az emberekre nem igazán lehet számítani, mert mondjuk ha egy másik párt állna nyerőre, akkor odahúznának. Remélem ez nem sok embernek tetszik.”
 • 4. Primax 2009. június 26. 20:38
  „...csak az idáig vezető út nem volt egyenes.
  Nem is baj, hogy újra le kellett írnom.”
 • 3. Primax 2009. június 26. 20:35
  „Van az úgy, hogy az ember "irányt vált", ehhez mindenkinek joga van.
  Az érdekes azonban az, hogy ez szinte 100 %-ban helyezkedési/pozíciószerzési/haszonlesési célzattal történik.
  Tehát : A pénz és/vagy a hatalom irányába. A FIDESZ éppen hajszálnyira van a hőn áhított, remegve és epedve várt kormányzástól.
  Az ilyen döntések tehát nem elhivatottságból születnek.
  Persze, mindenki megmagyarázza, hogy ez egyfajta "belső indíttatásból jött" és már "régen gondolkodott rajta", meg ehhez hasonló gyenge hazugságok...
  Van tehát egy ízig-vérig FIDESZ-es polgármesterünk.
  Ez - önmagában - még nem baj, csak az idáig vezető nem volt egyenes.”
 • 2. anyacika 2009. június 26. 20:23
  „Azt nem értem, hogy minden függetlenként induló jelöltből hogy lesz egyszer csak Fideszes/nem csak a Borkaira gondolok/.Megváltozik a világnézetük?”
 • 1. gerald 2009. június 26. 17:34
  „"Jancsó Péter azon kérdésére, hogy polgármesterként változott-e a kampányban megfogalmazott státusa, ami szerint független jelölt, a Fidesz-KDNP támogatásával, Borkai Zsolt egyértelműen válaszolt:
  - Ez így maradt és így is marad. Tudom, hogy nem mindig el?nyös ez a politikában - s ezért talán nem is leszek ebben az értelemben soha ,,jó politikus" -, de én valóban komolyan gondolom, hogy minden gy?rit képviseljek. Folyamatosan egyeztetek valamennyi frakcióval, arra törekedve, hogy csökkenjen köztük a politikai távolság. A polgármesternek kell ,,összefognia a csapatot", hogy legalább a legfontosabb kérdésekben megszülessenek a szükséges egyetért? döntések." 2007. 02. 28. Fészek Klub
  Rég volt igaz sem volt. Talán a többi állítása nem fog ilyen gyorsan erodálódni. Gratula az új Audihoz is!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két új útszakasz 445 millió forintért

Győrújfalu – Darnózseli - Csaknem félmilliárd forintból kapott új utat két szigetközi község,… Tovább olvasom