Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Bordély üzemelt Abdán és Levélen

Augusztustól napjainkig mintegy húsz konzumlány fordult meg az abdai és a levéli bordélyokban, amelyek három üzemeltetőjét a napokban fogta el a rendőrség. A lányok az alkalmanként keresett 20 ezer forintnak a felét adták le futtatóiknak.
A nyomozás eddigi adatai szerint a 32 éves D. Béla és a 31 éves V.-né V. Beáta Abdán üzemeltettek éjszakai bárt, mellette pedig egy motelt. A bárban foglalkoztatott táncoslányokat olyan feltétellel alkalmazták, hogy a sztriptízen és a konzumáláson kívül az „előadásokon" felajzott vendégek más vágyait is elégítsék ki. Úgy tudni, hogy a girlöknek ez nem is volt ellenükre.

Miután a lányok a bárban megkötötték az üzletet, a kuncsaftokkal elindultak a hotelszobába. A szexuális szolgáltatás egy alkalomra 20 ezer forintba került, s a szoba árát is ki kellett fizetniük a férfiaknak.
A légyott árának felét a lányok leadták az üzemeltetőknek, akik erről pontos kimutatást nem vezettek.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint augusztus végétől – az üzemeltetők akkor vették bérbe a műintézményeket a tulajdonostól – közel 20 lány fordult meg a bárban. A rendőrség számításai szerint a „bordélyházból" 1–1,5 milliós bevételt vettek ki az üzemeltetők és az ott dolgozó nők.

A részleges beismerő vallomások és az összecsengő tanúvallomások alapján a rendőrök egy levéli éjszaki bár 37 éves üzemeltetőjét, K. Dávidot is elfogták, aki a nála dolgozó táncoslányok prostitúciós tevékenységéből származó bevételből tartatta el magát. Neki szoros kapcsolata volt abdai üzletfeleivel, úgy tudni, néha lányokat cseréltek.
V.-né V. Beáta hasonló ügyek miatt többször állt már az igazságszolgáltatás előtt, lányokat futtatott, s még az emberkereskedelem vádja is „megállt" vele szemben. Ennek valószínűségét egyébként a mostani ügyben is vizsgálják a nyomozók.


A Győri Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya bordélyház fenntartásával elkövetett üzletszerű kéjelgés elősegítése bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást D. Béla és V.-né V. Beáta ellen, míg K. Dávid ellen kitartottság bűntette megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás. Mindhárman őrizetben vannak, s a Győri Városi Ügyészségen kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. A rendőrség javaslatot tett az illetékes jegyzők felé a levéli bár, illetve az abdai bár és motel bezárására.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabadlábon a vádlottak

Több mint kétéves előzetes letartóztatás után a bíróság szabadlábra helyezte E. Ferencet, annak a… Tovább olvasom