Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

Bor Józsefre emlékeztek: a feledhetetlen Pinokkió-mosoly - fotók

A színház előcsarnokában, az örökös tagok tablójánál gyűltek össze mintegy ötvenen. Búcsúbeszédet Bende Ildikó mondott.

Bor Józsefre emlékeztek a színházban.

Csendes gyertyagyújtással emlékeztek a Győri Nemzeti Színházban a május elején életének 74. évében elhunyt Bor József rendezőre, a színház egykori igazgatójára barátai, munkatársai.

Bor József emlékére. Fotó: H. Baranyai Edina


A színház előcsarnokában, az örökös tagok tablójánál gyűltek össze mintegy ötvenen. Búcsúbeszédet Bende Ildikó mondott. „Ne sírj, hogy elmúlt, mosolyogj, hogy megtörtént" – mondta a színművész és azt kérte, hogy ennek a gondolatnak a jegyében emlékezzenek Bor Józsefre.

Bende Ildikó felidézte többek közt azt, hogy ő már három éve a győri színházban dolgozott, amikor Bor József idekerült és bizony új rendezőként más módszereket hozott. Akkor ennek eleinte nem örült, s így Bor József Pinokkió-mosolyának se, amit magában nevezett így. Amikor viszont később egyszer megdicsérte az anyukája által hímzett nadrágját, ami miatt mások ugratták, a szívébe zárta.

A színésznő felidézte a közös születésnapozásokat és arra is meghatódva emlékezett, hogy Bor József szerette kollégáit vendégül látni, szeretett mesélni, utazni..
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyei trafiktérkép - gyűlnek a ˝Fecskék˝ , fotók

Olvasóink már több megyei településről küldtek fotókat, címeket a hamarosan nyíló trafikokról. Ön is látott ilyet? Küldje el! Tovább olvasom