Kisalföld logö

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 9°C Még több cikk.

Bombariadó miatt kiürítették a győri piacot

A tűzoltóság ügyeletére telefonálva egy férfihang vasárnap 9 óra 28 perckor azt állította, hogy bomba fog robbanni fél 10-kor az ETO Parkban.
A rendőrség szakemberei kiürítették a bevásárlóközpontnak helyet adó épületkomplexumot és a mellette működő szabadtéri használtárupiacot is. A helyszín átvizsgálásával 13 órára végeztek, robbanószert nem találtak.

Olvasóink írták

 • 12. bn 2010. február 08. 18:17
  „konkrétan ez a CBA drága, mindenhol máshol olcsó. Szombaton tojást szerettem volna venni (gyorsan kellett volna, és nem volt otthon), de az pl nem volt...”
 • 11. Ninu 2010. február 08. 16:49
  „Én nem akarok megbántani senkit, de nem értem miért mondják, hogy drága a CBA. Számtalan termék máshol sokkal drágább. Persze, még van mit javítani. A nyitás még korainak bizonyult, de azóta nagyon sok minden változott, az árak lejjebb mentek, a kínálat bővült...”
 • 10. bn 2010. február 08. 14:12
  „én sem pesszimista nem vagyok, sem boldogtalan, egyszerűen ott lakom az ETO park közelében, és bizony elég sokszor bemegyek a CBA-ba valamiért. Vagyis én látom hétközben is az épületet, és a látogatottságát. Ha nincs piac, akkor kong az ürességtől.
  Az extrém park tényleg jó, de ha már próbáltad azokat, amelyek a Bakonyban vannak, akkor kicsit megmosolyogtató. Más egy 4-5 méter belmagasságú helyen csinálni a sötétben a betonfalak között, és más az erdőben 8-10 méter magasan, vagy egy tó felett...”
 • 9. hmela 2010. február 08. 13:31
  „Nem nagyon értem az emberek hozzáállását és észrevételeit. Alapvetően azt tapasztalom itthon, hogy az emberek pesszimisták és ezért csak akkor boldogok, ha más kárán tudnak csámcsogni, ha más kárán tudnak örülni. Ez sajnos elég szomorú és életközösségünk szegénységi bizonyítványát adja csak.
  Inkább mindenki próbáljon meg saját magaa körül és saját magában körbe nézni és örülni annak, amit magának megteremtett, vagy örülni más örömének. Sokkal egyszerűbb lenne minden.

  Én is ott voltam a piacon és valóban nem ürítették, de a bombariadó adta vizsgálatok után az ETO park megnyitotta összes éppen működő boltját és pl. a Játszóházban (ahol kisfiammal voltam) igenis nagyon nagy élet és mozgás volt. Nagyon jól szórakoztunk, aztán megnéztük a Mextrémparkot is. Bár nem a fiamnak való, mert még kicsi, akik ott voltak nagyon jó véleménnyel voltak róla. Talán én is kipróbálom.

  A Mandelka kávézót pedig mindenkinek nagy szeretettel ajánlom, mert fantasztikus forró csokijuk van. :)”
 • 8. bn 2010. február 08. 11:39
  „Már várható volt a furkálódás, mióta kettészakadt a piac anyagi vitát követően :)
  Az ETO park nem lenne rossz önmagában, csak pl a CBA laza 10%-al drágább bármelyik boltnál, az üzletek 60% ki sincs adva. Emiatt nem is megy oda senki, mert nincs miért, és emiatt emelni kell az árakat, hogy megtérüljön a bérleti díj, ami miatt még kevesebb ember megy majd ki, aztán egyszer csak bezár :(

  OFF:csak nekem szúrja a szemem ez: "bevásárlóközpontnak helyet adó épületkomplexumot" ? vagy egy "is" kellene, vagy a valamit kivenni, mert szerintem így zavaró. De lehet hogy nem, csak feltünt...”
 • 7. tosa2 2010. február 08. 10:10
  „Igazmondó !
  Te győri vagy? Azt hiszem nem! Busszal, gépkocsival baromi könnnyen megközelíthető és hatalmas
  gk.parkoló van. Ja, hogy nem a te pénztárcádnak megfelelőek az árak, az lehet,/enyémnek sem/
  de hogy ócskák az üzletek, azt vitatnám.”
 • 6. reszegenisjozan 2010. február 08. 00:55
  „Én őszintén örülnék ha "menne" az ETO park, a benne lévő üzletek, a mellette lévő piac, a stadionban is telthéz lenne, jól játszana a csapat, jó meccsek lennének!!!!!!
  Ti nem ennek örülnétek?????????
  Csak nekem van az az érzésem, hogy sokan annak örülnek, ha senkinek sem megy sehogyan sem, ha semmi sem működik????”
 • 5. Primax 2010. február 07. 23:05
  „" A nemzetközi helyzet egyre fokozódik..."
  Nagy a konkurrencia.
  Egyre nagyobb.
  Semmi sem számít.
  Csak a pénz és a profit.
  Ez van.”
 • 4. igazmondó 2010. február 07. 21:01
  „ez az etopark egy csőd
  ócska üzletek, rossz megközelíthetőség, rossz foci a szomszédban”
 • 3. jirzi1 2010. február 07. 20:49
  „Mi a piacon voltunk de nem volt kiürítve . pedig 10 kor érkeztünk.”
 • 2. Dodo57 2010. február 07. 20:48
  „A tudósítás pontatlan, mert a használt piacot csak a vámosok megjelenése zavarta, a bombariadó nem.”
 • 1. ZéZé 2010. február 07. 19:24
  „Koradélután voltunk ott. Az üzletek továbbra sem nyitottak ki. Alig van egykét hely nyitva. Természetesen ott sincs vevő. Egész éttermek teljesen üresen. Csak az a kérdés szerintem, hogy mikor zárják be végérvényesen. Nagyjából stimmelni is fog az üres stadionhoz....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Piros riasztás: miért nem esett a hó?

Győr-Moson-Sopron megye kivételével gyakorlatilag az egész országban havazott. Itt miért nem? Tovább olvasom