Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 9°C | 11°C Még több cikk.

Bombariadó a hipermarketben

Több ezer ember karácsonyi bevásárlását zavarta meg az a telefonáló, aki pénteken este negyed 7 körül a rendőrség ügyeletesének az mondta, hogy bomba fog robbanni egy óra múlva a győri Tesco hipermarketben.
Az áruház vezetése az esetleges veszélyre való tekintettel komolyan vette a fenyegetést és szinte azonnal értesítette a szinte zsúfolásig megtelt áruházban lévő vevőket. Először csak annyit kértek a vásárlóktól, hogy technikai okok miatt hagyják el az áruházat, majd később közölték, bombariadó van.

Az emberek különféle reakciókkal fogadták a bejelentést.
Volt, aki első szóra elhagyta a kosarát éppen ott, ahol állt és megindult a kijáratok felé. Mások tanácstalankodtak, és egymástól kérdezgették, hogy valóban igaz lehet-e a hír. De amikor megismételték a bejelentést, fegyelmezetten, egymásra vigyázva megindult kifelé a többezres tömeg.
Szerencsére ritkán él át az ember a helyszínen bejelentett bombariadót. Mégsem tört ki a pánik, az emberek fegyelmezetten hagyták el a nagyáruházat, majd a parkolót, amit szintén kiürítettek. A helyszínen a rendőröktől ekkor csupán annyit lehetett megtudni, hogy a speciálisan képzett kutyák és a bombaszakértők is megérkeztek már és végzik a dolgukat. Az áruház vezetése részéről senki nem vállalta a tájékoztatást, mint mondták, csak a központban nyilatkozhatnak majd az ügyről a részletek ismeretében.

A rendőrség szakemberei este negyed tízre átvizsgálták az áruházat, de bomba nyomára nem bukkantak, így a fenyegetés szerencsére vaklármának bizonyult. A bejelentő kilétének kiderítésére megkezdték a vizsgálatot. Az áruház este fél tízkor ismét megnyitotta kapuit a vásárlók előtt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabadlábon a vádlottak

Több mint kétéves előzetes letartóztatás után a bíróság szabadlábra helyezte E. Ferencet, annak a… Tovább olvasom