Kisalföld logö

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Bokréta a győri parkolóházon

A tegnapi bokrétaünnepséggel utolsó fázisához ért a győri parkolóház építése. Már folyik a berendezések szerelése, s az autósok március közepén vehetik birtokba a város első ilyen létesítményét.
– A parkolóház befejezéséhez érkeztünk, ami azt jelenti, hogy március 15-én ünnepélyesen átadhatjuk a létesítményt – mondta a Kisalföldnek a tegnap megtartott bokrétaünnepen Kovács Barnabás, a Győri Kommunális Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója, majd folytatta: – Jelentős állomás ez az ünnepség, ami arról szól, hogy az építők ilyenkor meg szoktak pihenni, gyönyörködni abban, amit megalkottak. Egyben erőt gyűjtenek azokhoz a befejező munkálatokhoz, amelyek elvégzésével az összes kiegészítő elem is felkerül a házra.

Az épületben 7700 négyzetméter hasznos parkolási felületen 260 autónak biztosítanak biztonságos parkolóhelyet. Emellett 220 négyzetméteren a parkolási üzletág irodái működnek majd.

– A parkolóház emberbarát, ami azt jelenti, hogy az automatizálást a legszükségesebbre csökkentjük. A házban állandó személyzet lesz a nap huszonnégy órájában. A személyzetnél lehet fizetni, s csak azok használják az automatikát, akik igénylik a gyorsított fizetési lehetőséget – ismertette a rendszer működését Kovács Barnabás. Az igazgató elmondta még, hogy a parkolóházban folyamatos portaszolgálat lesz, minden szinten kamerák „figyelnek" az autókra, és automatikus tűzoltó rendszer ügyel a biztonságra.

Jelenleg a belső szerelési munkák folynak, valamint a két felső szinten a tűzoltó és az elektromos berendezéseket szerelik. Lejjebb a műszereket, forgalomtechnikai eszközöket, sorompókat és az irányjelző táblákat helyezik be és festik az útjeleket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új autók, ingatlanok

A győri önkormányzati képviselők nyilvános vagyonnyilatkozataiból kitűnik, hogy az elmúlt évben… Tovább olvasom