Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 1°C Még több cikk.

BMW kötött ki az árokban a 85-ös főúton

A 85-ös főút ikrényi leágazójának közelében egy BMW-t kell kimenteni az árokból.

A helyszínelés fél 9-kor még tartott, a rendőrök a Sopron felé vezető sávot lezárták.

Ameddig a félpályás útzár tart, kisebb torlódásokra kell számítani a 85-ös főút ezen szakaszán.

Olvasónk felvétele
Olvasónk felvétele

Olvasóink írták

41 hozzászólás
 • 41. én68 2010. július 07. 16:23
  „A nevedből és a kicsihuszárból itélve túl sok mesét nézel!
  ugye feltünt ,hogy még nem sikerűlt válaszólnod a kérdéseimre,de én ennyit vártam pont tőled, ha jól látom ezt le is írtam neked , látom te is szájkaratés vagy.sőt ha még tudnád,hogy Kn-es volt a kocsi. de van számodra egy jó hírem is,na nem az én balesetemmel kapcsolatban,hanem a tiéddel kapcsolatban ,rövidesen ezt a kicsihuszáros szöveged,személyesen is elmondhatod nekem.
  ugye boldog vagy? na látod ez a te baleseted. :)”
 • 40. LudasMatyi3szor 2010. június 28. 23:16
  „Száz szónak is egy a vége <moderálva> volt a bömös kicsihuszár”
 • 39. fuli9324 2010. június 27. 12:12
  „BG.
  Olvastam,amit írtál,és egy-két sorod felkeltette az érdeklődésemet.Azt látom,hogy nagyon ki akarod magad mosni a felelősség alól..Ezt talán nem itt kellene,nem kell itt mindenkit hülyének nézni.Ismerem azt a helyet,és a környékét,ahol a baleset történt.Az ikrényi kereszteződés után,kb. 20 méterre már nincs záróvonal.Utána lehet előzni.De ebbe ne menjünk bele.Egy mondatodat bemásolok.: "Lassítottam majdnem meg is álltam de láttam hogy nem lett bajuk az államvizsgámra sietve tovább mentem." Na látod,ezt hívják cserbenhagyásnak!!!
  1. Lassítottál,majdnem meg is álltál...tehát nem álltál meg,nem szálltál ki a kocsiból,és nem mentél oda a BMW-hez,hogy nem sérültek-e meg a benne ülők...2. A BMW az árokban,te az úton,az autódban ültél,akkor hogyan győződtél meg arról,hogy nem lett-e bajuk az autóban ülőknek?Van úgy,hogy egy baleset után nem egyszerre jön ki a sérülés,hanem később pl. stressz vagy belső sérülés.3. Hívtál mentőt vagy rendőrt? 4. Úgy látszik neked fontosabb volt az államvizsga,mint két ember esetleges sérülései...5. Azt írod,hogy "az államvizsgámra siettem"..Tehát Te is siettél Győrbe..akkor azt hiszem nem kellene pont neked azt firtatnod,hogy a BMW-mennyivel ment..mert te sem 80-al mentél..Talán,ha 15 perccel előbb elindulsz Csornáról,akkor nincs ez a baleset.Igaz,ez a BMW-re is igaz.Alapvető dolog az,ha előzöl belenézel a tükörbe..nem akadályozol-e mást,aki egy kicsit előbb előzésbe kezdett,mint te..
  Inkább 2x ,mint a te esetedben egyszer sem...Azt,hogy a BMW-re hogy fogod rábizonyítani,hogy gyorsan ment,mert gondolom nincs a Puntódban traffipax,azt nem tudom,a tilosban való előzést meg pláne...Na mindegy..sok szerencsét!”
 • 38. én68 2010. június 26. 19:25
  „BG hát igen te most tökéletesen leírtad ,hogy ,hogyan kellett volna előznöd-
  1. az ikrényi kereszteződésben már mögötted halattam
  2.tehát a te sebességedről kezdtem el gyorsítani, már melletted jártam,mikor előzésbe kezdtél( lehet neked holttérben,vagy csak nem néztél a tükörbe)
  ha fékezek oldalba kaplak,ezért lehúzodtam a füves részre,az útra való visszakapatás miatt cikázott be az autó,de a cikázás végén olyan rész következett ahol előző napokban egy kamion is pihent már, ott is fűre érkeztem,de onnan már nem mertem visszahúzni az autót,mert nagyon meredek volt,és nem szerettem volna beborúlni az árokba. nem szerencse,hogy nem jött szembe senki,akkor nem előzök,de valószinüleg te sem.
  ezt a nagy sebességet meg hagyjuk inkább már, mindenki arra associál ,nagy autó nagy sebesség.
  mivel mögötted bandukoltam,és onnan kezdtem eőzni,a kressz nem tiltja,hogy az én autóm jobban gyorsúl.
  de azt viszont kimondja,hogy nem is zavarhatsz,ha én kiteszem előbb az indexemet mint te akkor te igazából ki sem tehetnéd mivel ez zavarásnak számít,igaz mondhatod ,hogy nem láttad.

  de én már melletted jártam,ezt azért ha tülörbe nézel látnod kellett volna,nem néztél szerintem bele.

  a teher autót és a cliót még az előzni tilos tábla előtt előzted meg, mint ahogy én is!!!

  te részedről ha jól tudom,cserbenhagyás miatt indult eljárás,nem a baleset miatt, mivel személyi sérülés nem történt,anyagikár nem jelentős.”
 • 37. Gazembert 2010. június 25. 19:55
  „Talán akkor van esélyed Puntós, ha volt utasod. Mert a másik autóban biztos, hogy egyet fognak hajtani ami neked nem kedvez, hiába van igazad, vagy éppen nincs.”
 • 36. BG. 2010. június 25. 18:19
  „ÜDV mindenkinek!
  Én vagyok a "barom punto-s".A tisztánlátás végett leírnám az én verziómat. Reggel Győr felé haladva az ikrényi elágazó kanyarjához érve beértem egy Opel Astrát de mivel a kanyar előtt már kinn volt az előzni tilos tábla nem kezdtem bele az előzésbe,(mögöttem akkor még a BMW sehol sem volt hanem ha jól emlékszem egy kisteher és egy clio) a feloldó táblára várva az Opelos mögött haladtam, amikor már jött a feloldó tábla irányjelzőt használva a tábla vonalában elkezdtem előzni, a felezővonal körülbelül a kocsi közepénél volt mikor a BMW-s fékezés nélkül engem kikerülve tilosból nagy sebességgel elhaladt mellettünk. Mivel hirtelen kikerült a nagy sebességgel kicsit a bal oldala leért a baloldali patkára, vagy az út dobta meg a kocsit az autó keresztbe csúszott az út közepén (mázli hogy nem jött szemből senki) cikázott végül a bal hátsókerékkel ért le megint a baloldali útpatkára ami füves belehúzván végül az egész kocsit akkor már jóval lassabban kb 30km/h-val csúszott le az árokba.Ezért nincs is ott záróvonal Lassítottam majdnem meg is álltam de láttam hogy nem lett bajuk az államvizsgámra sietve tovább mentem.Győrnél az első rendőrlámpánál utolért a a bmw-s és kiráncigált a kocsiból majd heves szóváltások után megegyeztünk hogy rendőrt nem hívunk magunk között elintézzük. Hát balszerencsémre az államvizsgám után a rendőrség hívott hogy a reggeli balesetet megbeszéljük.Tényleg cserbenhagyásért indul ellenem eljárás, de ezt az esetet remélem a bmw-s sem ússza meg, mert az ő rovása gyorshajtás és tilosban való előzés.
  Akkor így remélem mindenki képben van azt majd a bíróság eldönti.”
 • 35. én68 2010. június 24. 14:50
  „Matyi, még egy gondolat, látom te csak vagdalkozol,olvasni nem nagyon szeretsz, mivel azt amit írok nem olvasod végig ,vagy nem fogod fel, amit eddig leírtam abból te csak a 25évet ,és a nagy autót értelmezted.

  kérdésem lenne: te mióta is vezetsz? milyen autótval? mennyi idős is vagy? ha ezekre okosan tudsz válaszólni, de nem fogsz ebben biztos vagyok,nem csak okosan nem válaszolsz, de semmit nem írsz le majd,ezt figyelmen kívűl hagyod,és írsz valami fa...ságot majd megint.
  na ennyit az észről, és a rutinról MATYIka.”
 • 34. én68 2010. június 24. 14:42
  „Matyi látod erről beszéltem ,te ezt nem tudod megérteni és felfogni. rólad egy idézet jut az eszembe:
  "Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

  na látod ebben neked lehet rutinod

  na figyelj te kis beteg agyu: ami történt megtörtént, a kocsin letz 3 vékony karcolás főleg a küszöbön, ha fékezek és nem elhúzom a kormányt ebben az esetben nekem jön töri az oldalát vagy ha a hátulját kapja el bepörget, esetleg neki megyek a 3. autónak is tudod a corsának. de mindegy nem így történt,én döntöttem és ezek szerint jól. a rutinról csak ennyit. te fékeztél volna,ennek örülök,biztos ez is egy jó döntés lett volna,de te nem vagy az én helyemben,és szerintem sosem leszel! te mint klaviatúrabetyár innen osztod az észt a magad beszűkűlt világából. tedd ezt! remélem az élet úgy hozza,hogy összefutunk még személyesen is, nagyon kiváncsi leszek ,hogy majd akkor is kishuszárnak fogsz e hívni.”
 • 33. Accentos 2010. június 24. 14:09
  „Látatlanba,pár sor alapján könnyen ítélkezünk(velem együtt),de hát igaz a mondás,miszerint hallgattassék meg a másik fél is. gondolom,aki átélte a sztorit,biztos jobban látja,hogy történt,és miután meg is osztja velünk,fórumozókkal,bizonyos szempontból átértékeljük a véleményünket.az meg már súrolja a butaság határát,ha innen a gép elől a fotelból nyomom a saját igazam...”
 • 32. LudasMatyi3szor 2010. június 24. 13:30
  „30.
  25éve vezetek??és nem lett anyi rutin hogy ilyen helyzetben mit kell csinálni? mondjuk a nagy teljesítményü autónak a fékjére lépni mondjuk vagy csak a gázt ismered?? kicsihuszár vagy a jogsid 25éves és a rutin meg gyerek cipőben jár?mi lett volna ha a kicsi puntó neki megy a NAGY bömös oldalának na mi? ugye a nagy autó nem jár nagy rutinnal.”
 • 31. Csetneky 2010. június 24. 09:14
  „Ugye-ugye, megintcsak nem a "gyorshajtó", hanem a figyelmetlen kretén volt a baleset okozója. Utána meg még jellemesen el is hajtott.”
 • 30. én68 2010. június 24. 08:49
  „Matyi! leírom még egyszer a gyengébbek kedvéért,ez főleg neked szól!! győr irányába haladtunk,előzni kezdtem egy fiat puntót,és közvetlen előtte haladő opel corsát. előzésben voltam ,mikor a puntós a (tükörben magát) nézve előzésbe kezdet mivel én már mellette haladtam és az út két sávos 3 autó nehezen fér el egymás mellett,ezért én az árokban landoltam, Einsteinkém remélem már érted?! ha nem érted így sem akkor kérlek ugorj vissza a sakktáblára. ja és ne haragudj nem vagyok kicsihuszár (főleg neked nem), de ha szeretnéd személyesen is elmagyarázom neked,a balesetet.
  csakhogy te is felfogd ,25éve vezetek baleset mentesen,mindig is nagy teljesítményű autóim voltak ,és nem csak a szerencse miatt nem történt komolyabb baj!
  ha neked az fáj,hogy valaki komolyabb autóval közlekedik mint te,arról nem én tehetek,attól még nem kellene fesszőt tőrni felette! igaz nem vagyok benne biztos ,hogy a te értelmi szinted meghaladja azt, amit most ide írtam,de hátha ! adok neked is egy esélyt,hogy tisztában legyél a dolgokkal.”
 • 29. Mankapunka 2010. június 23. 22:45
  „25. OK”
 • 28. accelerator 2010. június 23. 22:34
  „Ez csöcs!!! A BMW re is vonatkozik a gravitáció!”
 • 27. LudasMatyi3szor 2010. június 23. 22:04
  „25.-nek
  2.de van záróvonal de ott ahol landolt a bömös ott már nincs.
  3.ha rád húzta a kormányt akkor miért a szemközti árokba volt a kocsi? ha rám húzza valaki a kormány akkor én nem balra megyek hanem jobbra ugye kicsihuszár.Ja és arra mentem én is mint a többi autós akit eszetlenül előzgettél. Legközelebb jobb mesét találj ki megbuktál.”
 • 26. én68 2010. június 23. 21:34
  „ja azt elfelejtettem, a másik autó söfőrje 23 éves volt!! éppen állam vizsgára sietett!!

  BMW vezetője.”
 • 25. én68 2010. június 23. 21:20
  „matyikám 1. nem 20 éves vagyok ,hanem 42!! 2. nem volt záróvonal te kis ratyi. 3. az a barom aki előzésközben rám húzta a kormányt,majd próbáltam elkerűlni a balesetet ,és látta ,hogy az árokban landolunk, segítségnyújtás nélkűl elhajtott,na őt kérdezd meg mi erről a véleménye, cserben hagyás miatt indult épp ellene eljárás.
  az autónak és nekem sem lett semmi bajom és az utasomnak sem, kiváncsi lennék te ezt a helyzetet,hogyan oldottad volna meg.

  a fának ütlözésről csak annyit ,hogy ez a te szegénységi bizonyítványod!!!

  kisfőnök!! kiváncsi lennék te mit láttál az úton 20 autó nem is haladt reggel ebben az időben egymá után. de kiváncsi lennék te melyik 40-nel döcögő autóban tartottad fel a forgalmat?!

  a BMW VEZETŐJE 730D volt ,az is, 3 karcolás van rajta amit lehet javítani”
 • 24. Truder 2010. június 23. 19:39
  „Így járt, még olcsón megúszta..”
 • 23. katalin1129 2010. június 23. 17:59
  „jajjjjjjjj..mert a .... bömbisek...meg a .... audisok..meg még sorolhatnám..........láttam én már csodát,suzukisat is,meg opelosat is.... <moderálva...>”
 • 22. Mankapunka 2010. június 23. 17:55
  „Matyi

  Milyen 7-es BMW volt??? Dízel,benzin?????”
41 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már nem titok a rektori bér

Keddtől nyilvánosak a rektori fizetések: a soproni székhelyű Nyugat-magyarországi Egyetem rektora… Tovább olvasom