Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

BMW-t loptak el a győri uszoda parkolójából - fotók

A tettes feltörte kiszemelt áldozat öltözőszekrényét, irattárcáját és kocsikulcsát ellopta. A parkolóban megkereste az autót, beült és elhajtott vele.
A Győri Rendőrkapitányság nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2015. február 8-án 16 óra 30 perc körüli időben a győri uszodában egy férfi öltözőszekrényét feltörte, autója indítókulcsát és irattartó tárcáját elvitte. A sértett BMW gépkocsiját a parkolóból eltulajdonította.

A győri nyomozók széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek és elrendelték a eltulajdonított gépkocsi körözését. A beszerzett bizonyítékok alapján február 10-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. A 30 éves győri lakos a házkutatásra érkező rendőrök elől a ruhásszekrényben bújt el.

Fotók

Kihallgatásakor az autólopást beismerte. Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított az uszodában szaunázott. Miután a mellette vetkőző férfi a fürdőbe ment, öltözőszekrényét felfeszítette, irattárcáját és kocsikulcsát ellopta. A parkolóban megkereste az autót, beült és elhajtott vele. A csomagtartóban lévő falitükröt és a dobozos söröket otthon kirakta, majd a gépkocsit Szlovákiába vitte.

A dunaszerdahelyi rendőrök a Győrből eltulajdonított BMW-t egy nagymegyeri férfinél megtalálták és lefoglalták.

Fotók

A nyomozás adatai szerint a 30 éves férfit mobiltelefon lopással és lakásbetöréssel is gyanúsítják a győri rendőrök. Egy férfi mobilját telefonálás ürügyével kölcsönkérte és nem adta vissza. Terhére róható, hogy januárban egy győri társasházi lakásba ajtóbefeszítéssel behatolt és onnan mobiltelefont, tabletet, LCD televíziót, készpénzt és szeszesitalokat tulajdonított el.

A Győri Rendőrkapitányság K. Norbert 30 éves győri lakost nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette. A Győri Járásbíróság 2015. február 12-én a gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezte.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Itt-ott babarózsaszín műemlék villa értéke alatt eladó!

Az egyiket 300 millióért, a másikar elvileg 135 millióért kaphatják meg a pazar épületet. Nos,… Tovább olvasom