Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 28°C Még több cikk.

Biztos-e a nyugdíj?

Győr - Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság és az osztrák Pensionsversicherungsanstalt április 21-én nemzetközi tanácsadó napot rendez.
A szervezők célja, hogy segítséget nyújtsanak azon munkavállalóknak, akik teljesített munkavégzésük és szolgálati idejük alapján mindkét országban igényjogosultságot szereztek vagy szereznek az öregségi ellátásra.

A Nyugat-dunántúli Regionális Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság Győri Működési Helyén (Szent Imre út 6.) tervezett tanácsadás alkalmával az osztrák és magyar nyugdíj-biztosítási szakemberek eligazítást nyújtanak az egyedi ügyekben szükséges eljárásról, a konkrét személyes problémák megoldási lehetőségeiről, a nyugellátás megállapításával kapcsolatos EU-jogszabályok alkalmazásáról, a szükséges nyomtatványok használatáról.

Az érdeklődők számára mindkét fél kihelyezi a használatban lévő e-nyomtatványokat, űrlapokat, információs kiadványokat, nyugdíj-tájékoztatókat. Az ügyfeleket előzetes telefonos időpont-egyeztetés alapján tudják fogadni.

A magyarországi ügyfélszolgálatra április 6–április 16. között lehet jelentkezni az ONYF által működtetett telefonszámon: 06/1- 323-6560 (külföldről +36/1-323- 6560). Kérik az érdeklődőket, ne felejtsék magukkal vinni biztosítási okmányaikat, személyi igazolványukat vagy útlevelüket.

Olvasóink írták

  • 1. pampus 2009. március 17. 18:45
    „E rendszerben a nyugdíj csak e kormány szekerét tolóijainak biztos! A többit úgy lopják meg, ahogy nekik tetszik. Sőt a szekértolói egy része törvényesíti a nyugdijasok fosztogatását!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Múmiát találtak a Győr-Pápa vasútvonal mellett

Győrszemere - Mumifikálódott holttestre találtak vasúti pályamunkások a Pápai vasútvonal Ménfőcsanak… Tovább olvasom