Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -2°C | 2°C Még több cikk.

Biztonságos diákutaztatásért

Három győri iskolával a kizárólagos személyszállításról kötött egyezséget a Kisalföld Volán. A szerződő felek a megállapodás fő előnyének az anyagi okokon kívül a diákutaztatás biztonságát tartják.
A szerződést csütörtökön Győrött írta alá a busztársaság vezérigazgatója, Pócza Mihály, illetve az oktatási intézmények nevében Kovácsné Krusevits Bernadett, a Marcalvárosi Közoktatási Központ, Horváth Péter, a Révai Miklós Gimnázium és Baksa Kálmán, a Krúdy Gyula Gimnázium és Vendéglátóipari Szakközépiskola igazgatója.
A megállapodás tartalma szerint azért cserébe, hogy személyszállítást csak a Kisalföld Volántól rendeljenek az iskolák, a szolgáltató gyorsan, akár 12 órán belül a megrendelők rendelkezésére áll és kedvezményes árakat biztosít.
Pócza Mihály a szerződéskötést a társaság elismerésének tekinti, úgy véli, az iskolák ezáltal kimutatták szolgáltatásuk iránti bizalmukat. Az intézményvezetők pedig a Volánnal kialakított, hosszabb időszakra visszanyúló kapcsolatukat, a kulturális rendezvényeik, kirándulásaik miatti gyakori utazásszervezési feladataikat említették a megállapodás indokaként.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győrújbarát borai

A győrújbaráti polgármesteri hivatal és a Baráti Hegyközség ebben az évben tizenharmadszor rendezte… Tovább olvasom