Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Biztonság nemesfémben Győrben is

Újabb irodát nyitott a bécsi székhelyű, a fizikai nemesfém-befektetések területén piacvezető vállalkozás: az Arteus Capital Holding már Győrben is az ügyfelek rendelkezésére áll.

Az osztrák–magyar cégcsoport egyedülálló befektetési csomagokat fejlesztett ki annak érdekében, hogy ügyfelei megtalálják a számukra biztonságot jelentő megoldásokat az öngondoskodásra, nyugdíjaséveik anyagi zavartalanságára, gyermekeik taníttatására és az előre nem látott, nagyobb összegű kiadásokra.

"A válság újabb és újabb hullámait érzékelve az emberekben egyre erősödik az igény, hogy a legnagyobb biztonságot nyújtó befektetési formákat keressék.

A világ számos országában, így Magyarországon is ezt a fizikai árupiacon, így a nemesfémtömbökben és érmékben találják meg. Az aranybefektetés egyedisége abban rejlik, hogy más tőkebefektetési formákkal szemben sokkal kevésbé függ a gazdasági helyzet alakulásától, ezért lényegesen biztonságosabb.

Az emberek egyre nagyobb számban ismerik fel ezt a lehetőséget" – mondta a tegnapi megnyitón dr. Varga Zoltán vezérigazgató.

A sajtótájékoztatón elhangzott: szakértők 10–15 százalékos aranyár-emelkedést jósolnak erre az évre. Dr. Varga Zoltán szerint „év végére a kétezer dollárhoz közelebb lesz az arany unciánként ára, mint az ezerhétszázhoz".

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A körbefűtöttek fizethetik a korrekciót

A felújított panelházak "belső" lakói beleegyeznek-e a szerződésmódosításba, mely alapján a földszinten és az épület szélén lakók – az új kormányrendelet alapján – korrekciót kapnának? Tovább olvasom