Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Bírják majd a gyűrődést?

Minden várakozást felülmúló az érdeklődés az első Magyar Masszőr Találkozó iránt, amelyet Győrött rendeznek meg szeptember 28–29-én.

A Kisalföldben megjelent felhívásra olyan telefonáradat indult meg a masszőregyesülethez, hogy a vonalak nem bírták a „gyűrődést".
– Nagyon örülünk a hatalmas érdeklődésnek – fogalmaz Kovacsics Imre, a Magyar Masszőr Egyesület elnöke. – A Kisalföld cikke nyomán rövid idő alatt több mint ötszázan jelentkeztek a világcsúcskísérlethez, a masszőrök száma pedig meghaladja a négyszázat. A megyéből Soprontól Győrön át Mosonmagyaróvárig sokan vannak, akik szeretnének részesei lenni a nagy eseménynek. Köszönjük mindenkinek a segítséget és várjuk a további jelentkezőket, hiszen ezer masszőrre és ugyanennyi alanyra lesz szükségünk.

A kétnapos show (lesz például kiállítás, kispályás futballtorna a parlamenti, az újságíró-, az orvos- és a masszőrválogatott részvételével) remek programnak ígérkezik – neves szereplői is lesznek az eseménynek, a neveket azonban egyelőre titokban tartják a szervezők –, a nyilvános sorsolást élőzenés mulatság teszi színesebbé a Magvassy Mihály Sportcsarnok mellett felállítandó sörsátorban.
– Nagyon jó ötletnek tartom a találkozót és a világcsúcskísérletet is, ezért jelentkeztem. Ez egy olyan buli lesz, amit nem lehet kihagyni – mondja a dunaszigeti Kovács Mónika. – Végre valakinek eszébe jutott egy ilyen esemény megszervezése, végre a masszőrök találkozhatnak és akár tanulhatnak egymástól. Három éve dolgozom a szakmában, szeptembertől szeretnék magánpraxist nyitni.
– Soha semmilyen összejövetelt nem rendeztek még a számunkra, ezért is jelentkeztem – említi a fertőszentmiklósi Koloszárné Fekete Márta. – Három éve vagyok gyógymasszőr, örülök, hogy egy ilyen rendezvény keretében találkozhatom a kollégákkal. Az ezer masszőr összegyűjtése elég soknak tűnik, de bízom benne, mindenki magáénak érzi a találkozót.
A találkozóra masszőrnek és alanynak az egyesület telefonszámain (96/518-272, 518-273) lehet még jelentkezni hétfőtől csütörtökig 8–16, pénteken 8–13 óra között.

Korábban:

Világcsúcskísérlet Győrött (2002-07-11) >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabadhegyiek vasárnapja

A várakozás lázában égnek a győr-szabadhegyiek. A hétvégén a Győr- Szabadhegyért Egyesületnek és a… Tovább olvasom