Kisalföld logö

2017. 05. 28. vasárnap - Emil, Csanád 12°C | 24°C Még több cikk.

Bilincsben vitték el a verekedőt a Széchenyi térről

Két férfi verekedett össze vasárnap hajnalban a Széchenyi téren, a győri fiatalokat társaik buzdították a bunyóra. Egyiküket bilincsben vitték el a rendőrök.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába március 15-én 4 óra 40 perckor érkezett bejelentés, hogy Győrben, a Széchenyi-téren több ember verekszik.
A helyszínre érkező rendőrök intézkedés alá vontak két győri férfit, akik a földön fekve dulakodtak egymással. A verekedők környezetében több férfi és nő hangos szavakkal, közösségellenes magatartással buzdította őket.

A járőrök a két fiatalembert szétválasztották, azonban egyikük a rendőri felszólításra sem működött együtt, ezért őt megbilincselték. Az idősebb rendzavaró nem tudta magát hitelt érdemlően igazolni, ezért őt is társával együtt a rendőrkapitányságra előállították.

A Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának beosztottjai a két 25 éves győri lakos ellen jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség, rendzavarás szabálysértés elkövetése és négy fő ellen garázdaság valamint egy fő ellen szeszesital-árusítás,-kiszolgálás és fogyasztás tilalmának megszegése miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pénztárcát loptak a téti boltban

Az idős nő a pénztárcát a pulton felejtette. Amikor visszament érte a pénztárosnő arról… Tovább olvasom