Kisalföld logö

2018. 11. 21. szerda - Olivér 4°C | 7°C Még több cikk.

Biciklis elé nyitotta az ajtót az autós Győrben, a kerékpárost kórházba vitték - fotók

Kilenc anyagi kárral és két sérüléssel járó baleset történt az elmúlt 24 órában: a győri Liget utcában pedig villanyoszlopnak ütközött egy autó.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kilenc anyagi kárral és kettő személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.
Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. szeptember 10-én 10 óra körül Győrben a Battyhány téren. A helyszíni szemle adatai szerint egy 51 éves győri nő közlekedett kerékpárral a Kiss János utca felől a Teleki út irányába. A Batthyány tér 13. szám előtti parkolóban álló kis tehergépkocsi vezetője, a jármű ajtaját kellő körültekintés nélkül a kétkerekűvel haladó nő elé nyitotta, aki az ajtónak ütközött. A kerékpáros a baleset következtében az úttestre esett és megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2018 szeptember 11-én 2 óra 20 perckor Győrben a Liget utcába. A helyszíni szemle adatai szerint egy 24 éves győri férfi személygépkocsival közlekedett a Nép utca felől, a Kossuth Lajos utca irányába. A Szalay Imre utcába történő kanyarodás közben azonban elvesztette uralmát a gépkocsi felett és a jobb oldali útpadkára hajtva egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.
A balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szijjártó Péter: bármi lesz az EP-szavazás eredménye, a migrációról szóló vita velünk marad - interjú

Szijjártó Péter: bármi lesz az EP-szavazás eredménye, a migrációról szóló vita velünk marad - interjú
Az EU korábban sosem volt olyan helyzetben, mint most, amikor legalább öt történelmi kihívással néz szembe - nyilatkozta a Kisalföldnek Szijjártó Péter. Tovább olvasom