Kisalföld logö

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -3°C | 3°C

BEZÁR Győrben a Bahia! - Mi nagyon sajnáljuk

Az üzlet tulajdonosa 25 év után döntött a bezárás mellett. A Facebookon tette közzé a szomorú hírt.
Van egy jó Bahiás sztorid? Itt vetted az első pulcsid? Írd meg nekünk: tudosito@kisalfold.hu


"Hát újra itt van egy új helyzet. A BAHIA 25 év után 2015 január 15-én BEZÁR!!!! Nem könnyű ezt leírni, megélni...
Ha szeretnél még benézni hozzánk, átérezni ennek a kis boltnak a hangulatát, csendjét, nevetését s nagyon ritkán szomorúságát (hát most kicsit ez van) akkor, kérlek gyere be kicsit, ahogy ti mondjátok, - na meg mi - , "a béke szigetére". Nem látom a jövőt még én se, álmaink vannak, gondolataink, s talán májusban még egyszer megpróbálom, de szeretném ha tudnátok ez NÉLKÜLETEK nem megy. EZ A BOLT AZÉRT LÉTEZIK MERT SZERETEM és Ti is szeretitek. És tudnotok kell azt is hogy vásárlók , bevétel, forgalom nélkül nem megy, ez nem bántás csak jelzés. Ha valamit szeretsz, fontos, jó azért bizony tenni kell.
Na szóval várlak, várunk benneteket JANUÁR 15 18.00-ig
Nagyon köszönök mindent a segítőknek, barátoknak, betévedt utazóknak és a Bahiának. titi" - olvasható a Bahia Győr Facebook oldalon.


Egy olvasónk véleménye:

Elsőnek idén decemberben jártam a Bahiában egy kedves barátommal. Mikor beléptem az üzletbe, egy teljesen más világ üdvözölt engem! Kedves emberek, segítőkész és barátságos környezet!

Mikor belépett az üzletvezető, Titi, aki azonnal kezet nyújtott, tudtam ez nem egy átlagos üzlet! Forró itallal kínált tekintetre a hidegre, majd kellemeset beszélgettem vele!

Vásároltunk pár dolgot, egy füstölőről nem tudtuk milyen. Tessékt vidd és próbáld ki! - mondta Titi. Ingyen és bérmentve! Távozásomkor szóltam, hogy kifizetem az italt amit fogyasztottam! Titi azonnal válaszolt, Dehogy fizeted ki!

Ez egy baráti ajándék, úgy is hideg van! Egy olyan üzlet volt, sajnos már csak volt, ahol az emberek barátként tekintettek rád és mindenben a segítségedre voltak.

Sajnálom, hogy bezár, remek üzlet volt, egyedi hangulattal és kedves emberekkel. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Keresnek egy 16 éves győri lányt december 14-e óta

Ekkor tűnt el Alexandra, azóta nem tudni róla semmit. Tovább olvasom