Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Bevásárlócsütörtök a belvárosban

Ismét megmozdultak a belváros vállalkozói, hogy Győr patinás történelmi magjában megmaradjanak a hagyományos bevásárlóutcák.

KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK >>

Még több akció a belvárosi vásárlókért (2006-09-05) >>
Kereskedők összefogása (2006-06-26) >>
A belváros is egy bevásárlóközpont (2006-05-24) >>

A megyei kereskedelmi és iparkamara kezdeményezésére összefogó belvárosi vállalkozók ötleteiről már többször írtunk. Nemcsak szakmai tudásukkal akarnak minél több vevőt csalogatni a város történelmi hangulatú részébe – ahol a vasútra vezető sétálóutca és környéke már az 1910-es években az európai nagyvárosok élénk forgalmát mutatta –, az elmúlt időszakban a közös marketingmunkára is hangsúlyt fektettek.

Az üzleteket működtető kereskedők, szolgáltatók, együttműködő partnerek első akciójukkal ingyenes parkolási lehetőséget biztosítottak vevőiknek. A kék „Vásároljon és parkoljon!" matrica könnyen észrevehető és ahol ilyen van, ott bizonyos összegű vásárlás esetén a parkolóházba szóló kártyát lehet kapni ajándékba.

Érdemes figyelni ezt a matricát és egy másikat is, amelyen a „Győri Belvárosi Sétáló Utcák" feliratú logó szerepel. Ez jelzi, kik csatlakoztak már az összefogáshoz. Már több mint hatvan ilyen üzlet van. Működtetőiknek együttes elhatározása, hogy minden csütörtökön este hét óráig várják a vevőket. Felelevenítik a bevásárlócsütörtökök hagyományát, mert reményeik szerint ez kedvezően hat a forgalmukra. Az első nyújtott nyitva tartás október 12-én volt és a plusz egyórás vásárlási alkalmat többen ki is használták. Ezen a héten viszont kevesen voltak csütörtökön hat után az üzletekben, de tulajdonosaik tudják is: még nem szokták meg az emberek ezt a lehetőséget. Azonban bíznak az akció hosszú távú sikerében és kitartanak.

Karácsony előtt nyereményakciót hirdetnek, október 25-től december 15-ig. Az üzletekben ötezer forint feletti értékben vásárlók vehetnek benne részt, a sorsolás december 17-én, délután három órakor lesz a kamarai székházban. Csatlakozni a vállalkozókhoz és érdeklődni a 96/520-222-es számon lehet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyolcmilliós bírság a vízügyi igazgatóságnak

Idén már másodszor, ezúttal 8 millió forintra büntette a Közbeszerzési Döntőbizottság az Észak-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóságot a győr–gönyűi kikötő fejlesztésére kiírt pályázat miatt. A fejlesztés ettől függetlenül elkészül 2008 tavaszára. Tovább olvasom