Kisalföld logö

2015. 10. 09. péntek - Dénes 12°C | 16°C

Betörtek a győrújbaráti takarékba

A Kisalföld információja szerint profi elkövetők törhettek be a Nyúli takarékszövetkezet Győrújbaráton lévő fiókjába péntek reggelre virradóan.

13 óra: A kapitányság ügyeletét egy járókelő értesítette péntek reggel, hogy Győrújbaráton a Nyúl és Vidéke Takarékszövetkezetbe betörés történt.

Ismeretlen elkövető vélhetően az éjszakai órákban hatástalanította a riasztó szerkezetet, majd az épület tetejének megbontását és ajtajának kifeszítését követően jutott a belső helyiségbe. A megrongált pénzváltó automatából, és a páncélszekrényből több millió készpénzt tulajdonított el. A Győri Rendőrkapitányság betöréses lopás ügyében indított nyomozást ismeretlen tettes ellen - áll a Győri Rendőrkapitányság közleményében.

Előzmények: Úgy tudjuk az elkövetők kiiktatták a biztonsági rendszert. Így csak egy, a reggeli órákban arra járó ember vette észre, hogy nyitva a takarék épületének ajtaja.

A rendőrség betöréses lopás miatt nyomoz.


Moderálásra küldöm 6. exodus 2012.09.15. 08:07

Egy pénzintézet riasztórendszere nem volt ellátva szabotázsvédelemmel??? Ma már egy családiház riasztó is tudja ezt a funkciót! Amint elvágják, vagy kiiktatják a szirénához vezető kábelt, azonnal megszólal a beépített akkumulátornak köszönhetően. Egy aksin spórolt a takarélk???

Az illetékes biztonsági cég lehet, hogy éppen a rendőrség volt. Akkor önmagát vizsgálja? Vajon milyen eredményre jutnának?

A Liszt-szoborra eltékozolt pénzből inkább rendbe kellett volna hozni az iskola kibővült udvarát. Nem lecsípni kellett volna azt a területet a gyerekektől. Pillanatok alatt beparkosították akkoriban, de a gyerekeknek szánt terület füvesítésére nincs pénz azóta sem, mert elköltötték szoborra és parkosításra. A bővítmény úgy néz ki azóta is, mint egy szántóföld. Isten nem ver bottal. Ha már elvitték a szobrot, inkább vissza kellene adni a területet a gyerekeknek. Nem másik szobrot csináltatni abból a pénzből, amiből eredetileg is meg lehetett volna oldani a terület füvesítését. Azt biztos… Tovább olvasom »

Moderálásra küldöm 5. acsali 2012.09.14. 19:54

Meg kellene vizsgálni az illetékes biztonsági céget, hogyan iktathatták ki a betörők a biztonsági rendszert!

Moderálásra küldöm 4. napsütés 2012.09.14. 18:52

Hm...Győrújbarát a bűnözők paradicsoma lett. :(
Előző héten a Liszt szobor tűnt el, most meg a pénz a bankból.

Moderálásra küldöm 3. doki04 2012.09.14. 16:29

egy hasonló eset már volt a hetekben ( ha jól emlékszem Szárföldön ), nem gyanús kicsit? nemrég a szobrot lopták el , de persze térfigyelő az egy sincs , nem kéne nagyobb odafigyeléssel lenni a biztonság érdekében ?? sosem tanul senki az ez és hasonló esetekből ? ( ja és milyen riasztó az amit csak úgy hatástalanitani lehet egy ilyen intézménynél? )de mindig megelőzni kéne a bajt és nem utólag okoskodni , a biztonságon a mai világban nem szabad spórolni , mert sajnos és szerintem egyre rosszabb lesz a helyzet , mert a közbiztonságunk gyenge pilléreken alapszik !

Moderálásra küldöm 2. Valjan 2012.09.14. 13:42

Bravo...
A megrongált pénzváltó automatából, és a páncélszekrényből több millió készpénzt tulajdonított el.
hogyan is es mikepp es milyen keszpenzt???
Persze,senki nemtud es nem hallott semmit....
aha...

Moderálásra küldöm 1. ISU 2012.09.14. 13:17

Nincsenek a környéken lakóházak ?
Nem értem, hogy a környéken lakók nem figyeltek fel az éjszakai mozgásokra, hangokra.Feltételezem, hogy a tetőbontást zaj nélkük biztosan nem lehetett megoldani.hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Kamarai küldöttválasztás: A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara küldöttválasztó ülései

A következő cikk betöltéséhez görgessen lejjebb!