Kisalföld logö

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | -1°C

Betört ablak: az autó bánta a szóváltást Bakonyszentlászlón

A gyanú szerint a 17 éves fiatal kisbusz több ablakát betörte. Rongálás miatt indult eljárás a rendőrségen.

A rendőrséget a bejelentő arról értesítette 2014. május 2-án 19 óra 20 perc körüli időben, hogy saját tulajdonában lévő Renault típusú kisbuszát megrongálták.

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a férfi egy bakonyszentlászlói családi ház előtt parkoló járművet rongált meg, a jármű több ablaküvegét betörte. A bejelentő elmondta, hogy az eseményt megelőzően, délután egy helyi lakossal szóváltásba keveredett.

Később arra lett figyelmes, hogy a korábbi vitapartnere egy baltával a járművét üti, majd elmenekült a helyszínről. Az intézkedők a gépjárművet és környékét átvizsgálták és megtalálták az elkövetés eszközeként használt baltát, majd otthonában a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorú férfit, aki tettét beismerte.

A Győri Rendőrkapitányság a 17 éves fiatalember ellen rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást - olvasható a police.hu-n.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hosszú percekig zárva vannak a sorompók

A győri Baross híd lezárása miatt intézkedéseket hoz a vasúttársaság, hogy az Újlak utcai vasúti átjáróban rövidebb ideig és ritkábban zárjanak a sorompók. Tovább olvasom