Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Betörőt fogtak egy győri oviban

A Kovács Margit Óvodából érkezett a jelzés. A Patent járőrei pár perc alatt a helyszínre érkeztek.
Először nem láttak betörésre utaló nyomot, de az első járőr egy futó alakot látott az intézmény folyosóján.

Azonnal még több járőrt irányítottak a helyszínre. A Security Patent elfogói bementek az épületbe és azt átvizsgálták. A betörő az egyik ovismosdóban bújt meg, ahol elfogták és átadták a rendőrségnek. Kiderült, hajnalban – az épület déli beugrójában az ablakpárkányra lépve, az esőkidobóba kapaszkodva a tetőre mászott, ahol egy szellőzőaknát felnyitva a kürtőbe mászott.

A kürtő alját fedő deszkákkal bélelt vaskeretet lerúgta, és egy érzékelő nélküli rakodóhelyiségbe zuhant. Onnan az ajtót kifeszítve az érzékelővel védett irodafolyosóra érkezett. Erre a jelzésre indultak ki a járőrök.

Olvasóink írták

21 hozzászólás
12
 • 21. CsabaKiraly 2011. október 12. 00:08
  „10 evet kellene legalabb adni neki.”
 • 20. acsali 2011. október 01. 13:09
  „Az biztos, ez egy nagyon komplikált elfogás volt. Csak így tovább! Sok sikert!”
 • 19. xixi 2011. október 01. 11:39
  „fizetett cikk... :-D”
 • 18. marczy 2011. szeptember 30. 23:05
  „háté = Like :o) amúgy igen, van ott emberük :-P”
 • 17. háté 2011. szeptember 30. 22:23
  „bali00004 - jobb lett volna ha nem szól szám-nem fáj fejem!
  Elismered soproni vagy,- hát, hogy a jó ....életbe tudod megítélni az itt lakok és érintettek hozzászólását, bizony lizike74 eléggé visszafogottan írt! - tudod Győrben jóformán nincs olyan intézmény, ami ne lenne valahova képernyővel összekötve.
  Tudod itt állandóan szólnak a szirénák, -mentők,-tűzoltók,-rendőrség, épület, -autó szirénák, -tűrjük mert az élet velejárója,
  -de az, hogy félórát nyivákoljon egy berendezés, amikor a megbízott védelmi cég központja, 2-azaz kettő percre van az óvodától, nem megengedhető!- (és még reklámot is kap....úgy "emlékszem" a Lap-com-t is ezek védik!.)”
 • 16. marczy 2011. szeptember 30. 21:46
  „na egy 15 éves gyerek volt a betörő ...kimentek nem láttak semmit a riasztó tovább karattyol és miután a rendőrök kimentek mert már szóltak a lakók vették észre bent hogy elbújt a budiba .. kajáért ment be és 15 éves volt ...”
 • 15. bali00004 2011. szeptember 30. 20:06
  „sose voltam a Patent embere. Sopronból írok. de az itt olvasott komentek...... hagynak kívánni valót. legközelebb mond azt a sünöknek, hogy fehér inges fekete mellényes fickókat látsz! arra tuti azonnal kivonulnak!:-) a 4 emeletről te is rosszul láthatsz dolgokat. :-)”
 • 14. lizike74 2011. szeptember 30. 19:45
  „Örülök,hogy én tárgyilagosan leírtam az eseményt, ami 5 nap után lett hír:). Kedves bali00004, nem én ébredtem, hanem a lakótelep én már teendőimet végeztem. Örülj, hogy nem lakótelepen laksz, mert majd észlelhetnéd, hogy hányszor van vaklárma riasztók miatt. Mi itt sokan lakunk együtt , én nem az az ember vagyok aki csak bámul, én segítek embertársaimon, de akkor amikor tüzet raktak a jó gyerekek a minap a K.M. óvoda mellett10m-re felhívtam a rendőrséget, és láss csodát " az Ön a GY-M-S-M Rendőrkapitányságot hívta......" és tovább nem jutok vajon miért, mert üres irodába csörgött a hívás. Tehát segítséget nem sikerül hívni, na ez elkeserítő. Mellesleg mit is mondhattunk volna a rendőrnek" ki kéne jönni ,mert valami riaszt" ,ugyanis el sem lehet dönteni a tömbök által zárt területen mi visít. Gondolom Te is Patentos emberke vagy.Védd is a mundér becsületét! Én nem a hatóságot vagy bármi mást akarom gyalázni, de felháborító, hogy efféle "védelem" ekkora reklámot kapott! Ez nem elfogás volt, a betörő akár gyárvárosban is sétálhatott volna, mire kiértek a biztonságiak. Marczy is hasonló szerkezettel mérte az időt, mint még párszázan.”
 • 13. bali00004 2011. szeptember 30. 18:59
  „lizike74!
  te is csak annyit tettél, hogy lesel ki az ablakodon, mint Lenin. állampolgári kötelességed lett volna cselekedni. a jogaiddal te is tisztába vagy, de a kötelességeiddel nem. holnap ha téged rabolnak ki az utcán, te leszel felháborodva, nem segítenek neked. ja, hogy felébredtél a risztóra? és nem tudtál aludni? na, ezért is van a riasztónak hangja. hogy felfigyeljenek rá. sajnos te csak a nem alvást látod belőle. remélem neked is lesz részed egy betörésben. azt majd visíthatsz. :-) max. a szomszédok "anyáznak", hogy nem tudnak aludni:-)))”
 • 12. bali00004 2011. szeptember 30. 18:33
  „nem értem az itteni hozzá szólásokat! mi a baj? hogy elfogták a betörőt, vagy hogy a Patent emberi tették meg ezt?
  itt hisztizik mindegyik, hogy igy meg úgy. azt ha meg nincs megfogva. akkor meg vísít az egész város...-) az hogy "reklám" szagú a történet, és? mi a baj ezzel? az elfogás a lényeg, nem? <moderálva...> Győriek!:-) hála ég nem ott lakom. nem is akarok!”
 • 11. andrej 2011. szeptember 30. 18:08
  „Csak nekem tűnik enyhe reklámnak ez a cikk?
  Mondjuk lehet, hogy azzal nem számolt a kedves "megrendelő", hogy a közelben élő fórumozó polgárok ennyire elrontják a Pa..nt -meseszép- sztoriját...”
 • 10. tutti 2011. szeptember 30. 17:40
  „A dolog valós volta mellett azért a kedves szerk. betette a cég nevét is.”
 • 9. marczy 2011. szeptember 30. 16:21
  „Én is a közelben lakom. Ha a Patent ezt az eltelt időt pár percbe méri, akkor köszi belőlük nem kérek...”
 • 8. pappe 2011. szeptember 30. 13:20
  „6-hoz: Hát "lizike", ha valóban így történt, akkor nem lett volna belőle hír, hanem "sunnyogás!" Viszont, hogy hír lett és mégis úgy történt, ahogyan leírtad, akkor az nem a "sunnyogás", hanem az erős "füllentés" kategória! :)”
 • 7. pappe 2011. szeptember 30. 13:07
  „Egyébként a viccet félretéve sok megélhetési bűnöző él abban a tudatban, hogy az óvodai irodában az asztalfiókba zárva vagy egy kis pléhkazettában tartják a szülőktől összeszedett ebédpénzt. Az óvoda meg mint olyan sokkal kevésbé védett terület, mint mondjuk egy bank. Szal emiatt már sok betörő is megbukott egy ilyen "könnyű prédának" tekintett ovi miatt!”
 • 6. lizike74 2011. szeptember 30. 13:02
  „A néhány perc kb. 30. A lakótelep vasárnap hajnalban erre ébredt. Jó ideig szitkozódtunk, hogy miért nem tesznek már vmit. Ablakom az óvodára néz így végignézhettem az eseményeket. Rengeteg ideig nem történt semmi, mely alatt megkávéztunk stb., majd a boltba bandukolva feltűnt a Patentos autó, végre, megérkeztek, és megszüntették ezt a sívítást. Valószínüleg tévesnek ítélték a riasztást ezért nem siettek vagy ők is megkávéztak mielőtt útnak indultak volna.:) Egy biztos nem az ő érdemük, hogy meglett a betörő, mert annak a marhának még lett volna elillani is ideje. Szerintem melegben akarta eltölteni a telet, ezért várt kapja már el valaki. Ha igaz lenne a fennt leírt, már mint, hogy láttak egy futó alakot a folyosón, akkor miért hagyta el a helyszínt a Patent? Megoldás: Tévesnek ítélték a riasztást, de amiért túl hosszú ideig tartott , ezért megnézték van- e vmi. Egyébként az az egyszálbelű tróger kultúráltan tűrte, míg elszállítják.”
 • 5. schumy77 2011. szeptember 30. 11:01
  „Lehet gyereket akart lopni...”
 • 4. Joco124 2011. szeptember 30. 10:49
  „Nevetséges.”
 • 3. pappe 2011. szeptember 30. 10:28
  „Én nem értem ezeket az óvodai betörőket! Mit akarnak elvinni? A kismackót?”
 • 2. M.Andrea 2011. szeptember 30. 09:49
  „Arra azért igazán kívácsi lennék, hogy mit kívánt elvinni az ovibl a betörő?!
  Talán gyermekjátékokat, vagy a babkonyhát? Esteleg gyermekfogkrét, vagy gyermekek részére beépített WC csészét? Hol tart ez az ország?”
21 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orkán, villámcsapás, jég és özönvíz

Több ezer kárbejelentést tettek megyénkben a nyári viharok miatt, amelyek közül volt, ami erős… Tovább olvasom