Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Betonbiztos megoldások - szakmai rendezvénysorozat

Csütörtökön ér véget a Leier országos szakmai rendezvénysorozata. Az utolsó állomás Jánossomorja, a Leier betonüzeme, ahol a részt vevő mérnökök a gyakorlatban tekinthetik meg a gyártási folyamatokat.

A személyes kapcsolatnál és szakmai információáramlásnál semmi sem hatékonyabb. Ennek jegyében hirdette meg a Leier a jövő épületeinek tervezésében és kivitelezésében legfontosabb szerepet betöltő építészek és mérnökök számára ingyenes szakmai programját.

A Magyar Építész Kamara és a Magyar Mérnök Kamara által is támogatott rendezvény 2010 tavaszán az ország 18 megyeszékhelyére jutott el. A sikeres programsorozat utolsó állomásán az érdeklődők Kelet-Közép-Európa legnagyobb betonüzemében a gyakorlatban is megtekinthetik a Leier termékek gyártását – tudtuk meg Komlós Andortól, a Leier Hungária Kft. ügyvezetőjétől. A februári nyitórendezvényt Győrben, a Széchenyi István Egyetemen tartották és a zárórendezvénynek is megyénk ad otthont.

– A kezdeményezést 2009-ben indítottuk útjára, és tapasztaltuk, hogy a szakemberek szerint is szükség van a színvonalas tájékoztatásra és képzésre. Már eddig több mint ezren voltak kíváncsiak a programokra. Idén kiemelt helyen szerepeltek a méretre gyártott vasbeton építőelemek, amelyekkel kapcsolatban sok kérdést kaptak szakembereink – mondta el Komlós Andor.

A szakmai roadshow utolsó állomásán, április 29-én a jánossomorjai Leier betonüzemben még utoljára részt lehet venni a programokon. A kedvező fogadtatásnak köszönhetően a meghatározó magyar építőanyag-
gyártó 2011-ben is megrendezi a Leier Szakmai Napokat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Rajtunk nevettek a szlovákok˝

˝A szlovákok nevettek rajtunk, mondván, ők a vízből energiát termelnek, a magyarok pedig az… Tovább olvasom