Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 4°C Még több cikk.

Betétkönyv ballagásra

Alaposan sikerült meglepnie Tápszentmiklós önkormányzatának az iskolájuktól most búcsúzó tizenhárom nyolcadikost. Ballagási ajándékként az ifjak 5 ezer forintos névre szóló autónyeremény-betétkönyvet kaptak.
Noha a címzettek saját kezű aláírása kellett volna a betétkönyvek kiváltásához, sikerült utánajárni, hogy mégis megkapják a gyerekek. Ám a legnehezebb volt titokban tartani a meglepetést.

Nem az összeg, a gesztus, aminek igazán örülhettek a ballagók. Új iskolájuk, továbbtanulásuk előtt szerencse-jókívánságaival indítja útnak őket a község... Az év végi iskolai kirándulásokon egyébként hasonló nagyvonalúságot gyakorolt az önkormányzat. Az óvodások és az alsó tagozatos iskolások teljes költségét a község állta, míg a felsősök kétnapos, 8500 forintba kerülő kirándulásához tanulónként 5 ezer forinttal járult hozzá az önkormányzat.

Megtehették, hát megtették – vélekedett Kovács József polgármester. Bízva abban, hogy jövőre is lesz ballagási ajándék, mert lesz iskolájuk is és az iskolájuknak tanulóik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Steiner Ernő víz és ég között

Steiner Ernő, a linóleumnyomdász-gépész fia tíz évig, ha nem is nyomdászként, nyomdában kereste a… Tovább olvasom