Kisalföld logö

2018. 07. 17. kedd - Endre, Elek 18°C | 28°C Még több cikk.

Beszállítói fórum az Audi Hungariánál

Kitekintés a jövőbe: az Audi Hungaria Motor Kft. a győri gyárbővítéshez kapcsolódóan hétfőn fórumot tartott potenciális, jövőbeni főalkatrész-beszállítóinak.
A rendezvényen kiválasztott magyar és nemzetközi beszállítók képviselői vettek részt. A fórum céljának megfelelően a résztvevőket tájékoztatták az új gyár logisztikai követelményeiről, és az együttműködés lehetőségeiről.

„A gyár közvetlen közelében történő együttműködés partnereinkkel kiváló lehetőséget teremt rövid átfutású minőségi folyamatok biztosítására, és a gyártási lánc optimális kialakítására“, mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezetésének elnöke.

Fotók és további információk>>
A gyárbővítéshez kapcsolódóan a vállalat potenciális beszállítókat szólít meg, hogy időben biztosítsa az új gyár termelési üteméhez igazodó főalkatrész-ellátást. A rendezvény keretében olyan vállalatok képviseltették magukat, akik fő egységeket, mint például készre szerelt homlokfal modult, vászontetőt, hátsó lökhárítót vagy üléseket szállítanak.

A fórumon a vállalat szakértői mellett Győr Megyei Jogú Város és a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara képviselői is részt vettek, és ismertették Győr ipari telephelyi előnyeit, valamint a letelepedés lehetőségeit, végül a meghívottak megtekintették az építési területet.

A vállalat évek óta törekszik a magyar beszállítói arány növelésére, amely a gyárbővítéssel várhatóan folyamatosan emelkedni fog.
Jelenleg az Audi Hungaria Magyarországon 1400 üzleti partnerrel áll kapcsolatban, ebből ötvenen szállítanak motor- és járműgyártáshoz szükséges széria-alkatrészeket.

A vállalat a következő években 900 millió eurót fektet az autógyártás bővítésébe, és ezzel a jelenleg motorgyártó és jármű-összeszerelő győri telephelyet egy teljes gyártási folyamatot lefedő autógyárrá bővíti. 2013-tól Győrben évente 125.000 jármű hagyhatja majd el a gyártósorokat. A termelés bővítésével az Audi Hungaria a régióban a vállalat törzsállományát, a beszállítókat és a szolgáltatókat is beleértve több mint 15.000 embernek biztosít majd megélhetést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jogerősen három év fegyházra ítélték a lánya megerőszakolásával vádolt férfit

Jogerősen három év fegyházbüntetést és három év közügyektől eltiltást szabott ki a Győri… Tovább olvasom