Kisalföld logö

2017. 02. 20. hétfő - Aladár, Álmos 0°C | 9°C Még több cikk.

Beszakadt a Kálvária utca burkolata Győrben

Éjszakára marad a körbebójázás, aszfaltozni leghamarabb pénteken fognak a győri Kálvária utcában, ahol egy helyen beszakadt az út burkolata.

Csütörtökön este a rendőrség arról adott tájékoztatást, hogy beszakadt a Kálvária utca burkolata a Kert utcánál. A balesetveszélyes beszakadást körülhatárolták. Az okok kiderítését pénteken kezdik - közölte Máthé-Tóth Péter, az útkezelő szervezet illetékese.

Olvasóink írták

34 hozzászólás
12
 • 34. urbaniastapista 2013. november 10. 23:16
  „A Pápai út nélkül eléggé bedugulna délnyugat forgalma.
  Az utat 2000 környékén újították fel valahogy, amit a túlsúlyos kukásautók pár év alatt tönkrevágtak. Most, hogy a kukások elköltöztek, legalább a széttaposott fedlapokat megcsinálhatnák, kevésbé bosszankodna mindenki (ott lakók és arra járók).”
 • 33. tati 2013. november 09. 19:29
  „100 smilet is tehetsz,akkor sem vagy valami vicces...ennek ellenére rajtad röhög mindenki.
  45 mFt os kecó a vasút,meg a Hödlmeyer melletti szemétdombon.
  ennyi erővel a volt vagongyári öntöde mellé kellett volna menned.
  szánalom.”
 • 32. tati 2013. november 09. 19:18
  „életemben nem laktam panelban kisfiam....
  csak a térburkolatom egy normális panel árának a felébe került,de ezt ne is feszegessük ez nem ide tartozik.
  kicsit elfáradtál a 45 milcsis kutyaóladban,azt hiszem....-)”
 • 31. JKyra2013 2013. november 09. 18:33
  „tati, rendesen moderálva vagy ez többet árul el róald, mint a véleményed...:-)))) azt meg majd eldöntöm hol lakom és ha te nem arra akkor minek is szólalsz meg.uncsi a panel?? hát ez van!
  orbison, szánalmas inkább te vagy! kostolgat??? jujj a hideg rázott meg:-))) fffúújjj!!kukcaokat nem szoktam!!!szörnyű életem lehet?oszt te azt honnan tudod! mert van egy kátyú és erről vérig menő harc megy? jól kiéltétek Magatokat látom!! u.i: a trapixaot meg nem hívni kell, kicsit feljebb szinten másként működik...
  No ennyit Rólatok:-)) Remélem bedobtátok a lityi bort, <moderálva>

  HarconaMarcos, totál nyugodt vagyok...kifejezetten élvezetm és jót röhögtem ezeken a kis kukacokon, hogy kitértek Magukból! de hát ez a színvonaluk, már nem tehetnek róla:-)))

  No ennyit a témáról Részemről!!!:-)))szép estét mindenkinek:-)))”
 • 30. orbison 2013. november 09. 10:43
  „Különben a témához vissza:

  Remélem, hogy Roland az a Kangoo-s, aki harmadiknak érkezett a gödörhöz (a leírásából úgy tűnik, mert akkor jöttek a helyszínelők) és nem alatta szakadt be, ahogy írja.

  Mert aki alatt beszakadt, az nagyot mulasztott, annak a kutyakötelessége lett volna megállni, vészvillogó és azonnal rendőrt hívni. A többi közlekedő épsége érdekében. Szerintem.”
 • 29. orbison 2013. november 09. 10:38
  „26-tati
  OK, igazad van..
  ;)”
 • 28. orbison 2013. november 09. 10:36
  „JKyra2013
  Sajnállak. Szörnyű életed lehet....

  Engem viszont ne kóstolgass, én keveset járok arra és ha igen, maximálisan betartom a sebesség (és egyéb) határokat, mivel magam is ilyen környéken élek. Ezért merészeltem hozzászólni.

  Ja, trafipaxot meg szerintem hiába hívsz, egy fix kamerának inkább lenne értelme.”
 • 27. HarconaMarcos 2013. november 09. 10:12
  „Kyra, nyugi. Úgysem értik. Nem mennek az elkerülőn, mert az 200 méter kerülő. (Ahogy a neve is mondja.) Én inkább kihagyom a Pápai utat, mert szűk, kanyargós, kivilágítatlan biciklistás, stb. A 821-en a városból kifele viszont van még két plusz lámpa, és ha a felüljáróról jobbra letér valaki, akkor ezeket is kihagyja.
  Szóval logikus, hogy a forgalom inkább mégis arra megy, de volt itt egy főiskola, ahol ma már egyetemi szinten értenek ehhez. Kár, hogy a győri forgalomszervezésen ez a legkevésbé sem látszik meg.”
 • 26. tati 2013. november 09. 09:57
  „22. orbison
  Hagyd is a fenébe,ne alacsonyodjunk le a pszichiátriai esetekhez...
  El is tűnt látod,gondolom gyorsan ki kell magát játszani,mert már csak kettőt alszik,és kezdődik újra az ovi....”
 • 25. tati 2013. november 09. 09:47
  „elég nagy lúzer voltál,hogy akkor vettél 45 misiért ott házat,amikor még nem volt ott akkora forgalom.(kb 10-15 éve)
  Ha meg most vetted,akkor nem volt szemed,füled?
  mi vagy te ,süket pulikutya????”
 • 24. tati 2013. november 09. 09:43
  „21. JKyra2013 2013.11.09. 00:38
  <moderálva>
  megírtam.
  ha nem tudsz valamit,inkább ülj le egy 1-essel.
  Én is írhatnám,mivel szabadhegyi vagyok,hogy amióta a lakótelepet ,meg a plázát felépítették,nem tudok kikanyarodni a Vörössipkás utcából.
  <moderálva>,vedd észre,hogy eltelt 30 év,és az utcán már nemcsak a szódás lovaskocsi ,meg a Helmeczi bácsi,a boltos jár régi fecskefarkú NSU kocsijával.
  Vagy húzz el a Sajó utcából Etiópiába.
  Én is elhúztam lakni forgalmas részről.
  Azzal meg aztán nagyon melléfogtál,hogy ki,mennyit fizetett be szerintem....:-)))
  DE ebbe a témába aztán tényleg ne menjünk bele,mert nagyon óvodás (a te szintednek mondjuk megfelelő... )lenne.
  <moderálva>”
 • 23. JKyra2013 2013. november 09. 09:37
  „orbison, Senki se ideges rajtad kivül, csak leírtam a véleményem!Nem azért vettem ott házat 45 millióért, hogy elköltözzek, mert Te arra akarsz közlekedni és nem veszed észre lakott területen vagy!! Állnak a piros lámpánál és még akkor se engedik ki az utcából kijönni próbálókat!Éjszaka 30-as korlátozás??? Viccelsz? Láttál Te ott már valakit aki 30-al közlekedik arra? Mert eddig nem sokan!A legjobban este, meg éjszaka tepernek! Benne van a pakliban? Mi hogy nincs betartva minimum közlekedési szabály!Amíg a kanyarba fékez, a lámpánál egyszer majd a kamiont kiengedve megáll (vagy nem) aztán megint, mert a kamion bekanyarodik, majd kapja a híd aljában a lámpát miért is gyorsabb erre? Mert a Baumaxtól lehet egyet száguldani? Halálos balesetekre még senki nem reagált, meg arra a Sajó utcai piros lámpa miért is nem piros?? Nem magyarázkodni kell, hanem ésszel közlekedni és menni a másik úton! Mindenkinek kényelmesebb lenne, mint ennyien furakodni! Részemről a téma lezárva a következő lépés már úgyis az, hogy trapifaxot hivatunk!!”
 • 22. orbison 2013. november 09. 08:34
  „JKyra2013
  Vagy nyugodj meg, vagy költözz el. Még ha ott nőttél is fel sincs teljesen igazad, hiszen ez mindig forgalmas út volt. Az autó meg egyre több, a 821-es már régen nem bírja el a forgalmat, persze, hogy sokan erre járnak. Elégedj meg az éjszakai 30-as korlátozással, az is eredmény. Az, hogy páran gyorsabban haladnak mint szabadna, sajnos benne van a pakliban. De a normálisan közlekedőket nem kell szapulni azért, mert haladni szeretnének.

  Amúgy xverax: nem, nem lehetett "simán" kikerülni, már sötét volt, amikor beszakadt, felé haladva sima aszfalthibának tűnt, csak közvetlen közelről látszott, hogy igazi lyuk...”
 • 21. JKyra2013 2013. november 09. 00:38
  „tatikám, a vidékre menőknek azért csinálták a másik utat hogy arra járjanak! jaj mert ott van lámpa és a az autójába a vidékről jövöknek nincs fék és 50el menni nem jó!? a halálos balesetek eddig nem voltak,azóta amióta mindenki arra száguldozik és 200 m-et nem bír kerülni, de gondolom fel se tűnt Neked!
  Nehogy már ne tudjak a saját utcámból 20 percig kijönni mert Ti a kanyarba még 100al alig bírtok bekanyarodni, és ha sikerül végre kimásznom (egyébként új és nem kis autómmal!) meg lassítani se akartok hanem szidjátok a másikat és majd belém jöttök! Aztán meg dudál és fel van háborodva, miközbe a piros lámpa se számít, mert azon is átmész!

  Csináltattam utat mert az Én adómból is készült ez is még sok más helyen is! Elhiheted sokkal többet fizettem be rá, mint amit Te valaha fogsz. Menj Te másfelé, a másik sima út miért nem jó? miért itt gyártod a kátyút, kerülöd a fedeleket meg mész át a piroson amikor a másikon gyorsabban és simán haladsz? Mert 200 mel rövidebb és mert ott folyamatosan váltó lámpa van! Hhhheeee??? Gondolom Te is azon egyszerűek közzé tartozol, akik életveszélyessé tették ott az utat! Gratulálok a mentalitásodhoz!”
 • 20. Hyppolit 2013. november 08. 22:38
  „A beszakadás egy lokális javítási felület csatlakozásánál található a kép alapján. Kérdések:
  - A lokális javítást ki végezte?
  - A javítás során az elvégzett munkát ki ellenőrizte?
  - Közüzemi érintett adott-e szakfelügyeletet?
  - Altalaj-problémák felmerültek-e?
  - Az előírt helyreállítási rétegek mérési és tanúsítandó eredményei rendben voltak-e?
  - Ki vette át a munkát, és kit terhel garanciális kötelezettség?
  - Korábban volt-e hasonló altalaj-teherbírási probléma ugyanitt?
  - Mit tesznek az érintettek, hogy hasonló ne forduljon elő máskor?
  - Ha közüzemi meghibásodás történt, mikor volt utoljára kamerás vizsgálat? Ez a jkv mit tartalmaz?
  - stb...stb
  Könnyen kideríthető a felelős, a marginális költségek az adfófizetők forintjait terhelik. Sajnos...”
 • 19. tati 2013. november 08. 22:15
  „ne általánosíts,és főleg ne utasítgass senkit!
  ennyi erővel te is csak a saját utcádban autózhatnál fel,s le.
  vagy csináltass magadnak úthálózatot,amin CSAK te autózol majd. :-)”
 • 18. JKyra2013 2013. november 08. 21:41
  „kedves enéh és xverax - 1/ alig egy hónapja javították ki 2/tudod mit ne kerülges ki, hanem menj a másik úton. 3/a sok csanaki, baráti meg mindenki aki a környező falukban lakik menjen a a mási úton!minek kanyar be ide? anno a külső út emiatt épült! vagyis így adták át!!!! 4/ meg itt lakók 10-15 percig nem tudunk kimenni az utcákból, mert a sorompó után 100ra nyomja a gázpedált! 5/ miért is lett a Sajóutca előtti lámpa azt tudod? Mert HALÁLRA GÁZOLTAK EGY IDŐS FÉRFIT! 6/ ehén - igen a lakók elég rendesen rühellik ezt, de a kedves vidékiek erre jó nagy ívben tesznek és dafke is erre járnak, miközben a másik út sokkal jobb! és folyamatos lámpás!!! JJJJAAAA amikor piros a lámpa a Sajó utcánál mindenki úgy jön megy, mintha nem is létezne!!! ÁT KELL SZOKNI A MÁSIK ÚTRA ÉS AKKOR MINDENKINEK KÉNYELMESEBB LENNE!!”
 • 17. hoho 2013. november 08. 19:25
  „Pénteket igértétek! De melyik évben?”
 • 16. DamonHill 2013. november 08. 13:55
  „A felső és az alsó alap réteggel és a földművel semmi gond nem lehetett, kimosta a földet a földet a szennyvíz vagy egy eltört vízvezeték, ezért szakadt be. Ez független az asztalt réteg minőségétől.
  Ettől függetlenül azon a szakaszon lecserélhetnék a kopó és kötő réteget , nem kellemes a futóműnek.”
 • 15. enéh 2013. november 08. 09:59
  „Az az egész út a lámpától a város határáig egy katasztrófa, az első részén a gödröket, a vasúton túl meg a frankón útszint alatti aknafedeleket kell kerülgetni, holott elég forgalmas (gondolom, az ott lakók legnagyobb bánatára)”
34 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Trubadúr - Szereplőváltozás!

A Richter János bérletsorozat, november 9-re meghirdetett A Trubadúr előadásának szereposztásában… Tovább olvasom