Kisalföld logö

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő -1°C | 6°C Még több cikk.

Berúgták a sörözőajtót, megütötték a kocsmárost a huszonéves fiatalok Győrszentivánon

A két férfi vasárnap hajnali 3-kor gondolta úgy, hogy zárt körű buliba mennek.
Berúgták az ajtót és bántalmazták a „házigazdát" egy győrszentiváni sörözőben. A rendőrök fél órán belül elfogták a tetteseket.

A Győri Rendőrkapitányság garázdaság és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást két győri lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak december 13-án 3 óra körüli időben egy győrszentiváni sörözőnél közösségellenes és erőszakos magatartást tanúsítottak.

A helyiségben zárt rendezvény tartottak, ahol a két férfi ittas állapotban, hívatlanul jelent meg és több vendéggel szóváltásba keveredett. Az üzemeltető a két fiatalembert a vendéglőből kitessékelte és a bejárati ajtót bezárta.

Pár perc elteltével B. I., 25 éves győri lakos az ajtót berúgta, az ablak üvegét kitörte, majd társa, Ny. R., 20 éves győri lakos a „házigazdához lépett" és egy alkalommal tenyérrel arcon ütötte. A sértett a történtek után értesítette a rendőrséget.

A helyszínre érkező járőröket látva az elkövetők futva távoztak. A rendőrök a környéket átvizsgálták és 30 percen belül elfogták, majd előállították a Győri Rendőrkapitányságra a két tettest.

A nyomozók a két fiatalt gyanúsítottként kihallgatták.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Randalírozás: Győrben a rendőrök minden buli idején ellenőriznek a Kálóczy téren

Randalírozás: Győrben a rendőrök minden buli idején ellenőriznek a Kálóczy téren
Amióta felújították és bekamerázták a környéket, javult a helyzet, de hangoskodásról, randalírozásról még így is gyakran hallani. Tovább olvasom