Kisalföld logö

2018. 04. 25. szerda - Márk 13°C | 25°C Még több cikk.

Bercsi Gábor a Cothec Kft. új ügyvezető igazgatója

Bercsi Gábor személyében tapasztalt, nemzetközileg is elismert szakember csatlakozik a Cothec energiaszolgáltató vállalat ügyvezetői közé.

Az új vezető a céget eddig is irányító dr. Czipf Csongorhoz csatlakozik és Prugberger Jánost követi, aki a továbbiakban üzletfejlesztési vezetőként támogatja munkájával a vállalatot.

Bercsi Gábor jelentős, közel két évtizedes energetikai tapasztalattal rendelkezik. Mérnöki pályáját az ABB Csoportnál kezdte, ahol regionális értékesítőként nemzetközi tapasztalatra is szert tett Svédországban.

1999-től a Sinergy Kft. ügyvezető igazgatójaként jelentős szerepe volt a piacvezetővé fejlődő ipari energiaszolgáltató vállalat stratégiájának kidolgozásában, valamint sikeres beruházásainak megvalósításában.

Bercsi Gábor
Bercsi Gábor


Szakértelmét a Magyar Kapcsolt Energia Társaság elnökeként is kamatoztatta 2007 és 2012 között, ahol aktív szerepet vállalt a Társaság szakmai érdekképviseletében. 2012 és 2014 között a Nabucco Magyarország Gázvezeték Kft. ügyvezetőjeként a projekt hazai fejlesztését és engedélyeztetését irányította.

Jelenlegi kinevezését megelőzően külföldi megújuló energetikai beruházásokon végzett tanácsadó munkát.

„Izgatottan várom a kinevezésemmel járó új kihívásokat a Cothec Kft. élén. Célom, hogy vezetésemmel a vállalat a jövőben is folytassa dinamikus fejlődését, az ügyfélközpontúság és az innovatív energetikai megoldások jegyében" – mondta Bercsi Gábor.

A szakember széles körű tapasztalatát a jövő tehetségeinek energetikai képzésben is kamatoztatja: a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara előadójaként oktat.

Tulajdonosi szerkezetváltozás a Cothec Kft-nél

A magyar piacon 17 éves energetikai tapasztalattal rendelkező Cothec Kft. 100 %-os tulajdonosa lett a Cofely Deutschland GmbH. A GDF Suez konszern tulajdonában álló vállalat Németországban épületgépészeti kivitelezést, energiaszolgáltatást, létesítménygazdálkodási és hűtési szolgáltatásokat kínál ügyfelei számára.

A cég a korábbi leányvállalatok megvásárlásával a Cothec Kft. közvetlen tulajdonosává vált, lehetővé téve a még egyszerűbb és gördülékenyebb vállalati irányítást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sérültséggel élő gyermekek élményekben gazdag Sportnapja

Április 09- én rendezte meg az ÉFOÉSZ Értelmileg Sérültek és Segítőik Győr-Moson-Sopron megyei… Tovább olvasom