Kisalföld logö

2017. 08. 23. szerda - Bence 14°C | 22°C Még több cikk.

Belvárosi behajtási rend: Felülvizsgálati kérelem

Gergely Zoltán győri önkormányzati képviselő a belvárosi behajtási rendről szóló rendelet ügyében törvényességi felülvizsgálatot kér a Győr-Moson-Sopron Megyei Közigazgatási Hivataltól és beadvánnyal fordul dr. Szabó Mátéhoz, az állampolgári jogok országgyűlési biztosához.

Közleményében a képviselő így fogalmaz: ˝A múlt héten nyilvánosan is kértem a város vezetését a döntés átgondolására és a rendelet egyes passzusainak felülvizsgálatára, azok fizikai végrehajtásának (lásd a süllyedő kapuk üzembe állítása) felfüggesztésére. Kértem mindezt azért, mert a jelenlegi rendelettel – szakmai vélemények alapján is – az övezetben életvitelszerűen lakók jogai súlyosan sérülnek.˝

Mint írja, kérésére érdemi válasz helyett mindössze ˝arrogáns kioktatást˝ kapott a város – azóta már lemondott – alpolgármesterétől, nem maradt más lehetősége, mint megtenni az említett lépéseket.

Olvasóink írták

  • 1. Révfalusi-szúnyog 2010. szeptember 30. 23:15
    „Ugyan kérem! Ebben a városban a pinnához is, és a süllyedő kapukhoz is legjobban egy volt munkásőr ért. Aki nem átall a kádéenpé színeiben indulni. Gergely Zoltán szórólapján azt írja, hogy rokonok a munkásőrrel. Hát ezen jót röhögtünk. Bevallom, én a kopogtató cédulámat a Kommunális Szolgáltatónak adtam le.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pannonhalma: Nincs egy zebra, nincs egy bicikliút

Városrészi beszélgetéseket folytatott Száraz Lajos, Pannonhalma polgármesterjelöltje. A cél: ˝szembenézni mindazzal, amivel eddig nem néztünk szembe˝.
Tovább olvasom