Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Belépőkártyákat osztottak szét a Barátság Parkban

Az egyeztetések eredményeképpen 40 új belépőkártya lesz elérhető az igénylőknek, de kizárólag a környéken lakó idős, vagy mozgásukban korlátozott személyek között.

A Barátság Park elkészülte után a Győr-Szol Zrt., mint a létesítmény üzemeltetője összesen 260 beléptető kártyát osztott szét azon személyek között, akik a környéken laknak, nehezen közlekednek, és napi szinten vágnak át a parkon, például az élelmiszerüzlet miatt. Ez a kártya csak a biztonsági és üzemeltetői célokat szolgáló kapuk elektromos zárát nyitja.

Az elektronikus beléptető-rendszer lehetővé teszi a kártyahasználat gyakoriságának figyelemmel kísérését, így a szolgáltató már az elmúlt évben lehetőséget adott azon kártyák újraigénylésére, melyeket tulajdonosaik valamilyen ok - például költözés - miatt nem használtak. Az azóta eltelt időszakban is rögzítették a forgalmi adatokat, a társaság munkatársai inaktív belépők tulajdonosait megkeresték és egyeztettek a használat szükségességéről.

Radnóti Ákos alpolgármester, a környék önkormányzati képviselője elmondta, hogy tavaly kezdeményezésére már felülvizsgálták a belépőkártyák kiosztását, használatát, s 30 darab újat kiadtak a jelentkezőknek. Megígérték akkor, hogy év végéig újra áttekintik a használók körét és ezt megnézve most újabb kártyák igénylésre nyílik lehetőség.

Az egyeztetések eredményeképpen 40 új belépőkártya lesz elérhető az igénylőknek, de kizárólag a környéken lakó idős, vagy mozgásukban korlátozott személyek között. A kérelmeket igénylőlapon nyújthatják be, amelyhez a Barátság Park portáján lehet hozzájutni és itt is lehet leadni.

Az alpolgármester a tavalyi kártyák kiosztását is sikeresnek ítélte meg, s most ezzel az újabb mennyiséggel ismét hozzájárulhatnak ahhoz, hogy akik valóban rászorulnak, azok kényelmesebben tudják a park szolgáltatásait igénybe venni illetve ott idejüket kellemesen eltölteni vagy a környéken lévő üzleteket egyszerűbben megközelíteni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri MSZP: Aki tud, segítsen!

Az MSZP Győr és Környéke Szervezetének irodáját eddig több mint háromszáz károsult kereste fel. Tovább olvasom